You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Oyun Hakkı
Bana oyunda bir arkadaş 10TL lik oyun parası 100Gümüş söz vermişti bende ona güvenerek hayaller kurdum sonradan param yok dedi tamam dedim ve sonradan 100 Gümüş parası oldu vermedi yemin ettiği halde Allaha. bende sana binek alacam dedim ve istedim oda verdi sonrada bana 100Gümüş borcunu aldım hadi eyv dedim.

Haram mı yemiş olurum sözü vardı yemin etti.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Oyun Hakkı
Evet sonuçta yalanla almışsınız. Metin 2 mi oynuyorsunuz ?
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Gençler bırakın şu oyunu felan. O değerli vaktinizi Allah için birşeyler yaparak harcayın. Zamanını isrraf etmen daha büyük günah.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeşim namazımı kılıyorum konu nereden nereye geldi bana dediki parasını aldıktan sonra ver onu sana aynı parayı yarın vereyim bende gerek yok dedim yarınki senin olsun dedim vermedim. ve daha önceden değerli bineği vardı benimki değersizdi takas dedim takas ettik sonrada gene haram olsun dedi verdim geri helal ettirdim okadar iyilik yaptım zaten yarın vercekti Haram oldumu şimdi bana ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.