You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Öss ye hazırlık
Merhaba Arkdaşlar ben Öss ye hazırlanıyorum 8 sene aradan sonra tavsıyerınız varmı ? Nasıl Çalışırsam daha sağlıklı olur yardımlarınızı beklıyorum ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Öss ye hazırlık
yasemın,eskı basbakanımız tansu cıller den bır alıntı yaparak cevaplamak ıstıyorum sorunu:" çalısmak çalısmak çalısmak" gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Çalışmak ama nasıl çalısmak bn 10 sene ardından tekrar elıme kıtap aldım be oss ye hazırlanıyorum dershaneye gıdıyorum en dogru calısma yonetemı nedır gülücük)) tesekkurler tesekkurler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
inşaAllah gonlune gore olacaktır herseygülücük
en dogru calısma yontemı,haftalık bır program yapıp o programın dısına cıkmadan calısmaktırgülücük ıkı uc hafta o programa uygun calısırsan bu durum sende alıskanlık yapacaktır zatengülücük bana gore en dogru calısma seklı budurgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.