şmd bakıyom bn de sonuçlara hadi hayırlısııı,,,
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
.....................................
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:.....................................
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:.....................................
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:.....................................
züll her şeiyn hayırlısı dedik unutma ne oldu
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEnce üzülmeyin arkadaşlar siz zaten birçok engelle karşılaşıyorsunuz.İnş hakkınızda hayırlısı olur.İnanın üniversite ortamına gitmekte öyle sanıldığı gibi güzel değil gidenler bilir.her türlü insan var ama siz hep ayrı olursunuz ben inanın sınıfta tek namaz kılandım.bende sadece namaz kılıyorum diye imam diyenler oldu.yani namaz bile onlar için çok büyük bişey .siz onların yapmadığını belki yapıyorsunuz.ama tabiki sizin kalityenizdeki sizin değerinizdeki insanlarada üniversitenin ihtiyacı var.üniversiteyi kazanan arkadaşlarımız sadece okula okumak için gidin arkadaşlarını çok dikkatli seçin.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.