alan dışı 278
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu sakin halim...
duruldum merak etmeyinsadece üstüme gelmeyin yeter
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:0ff kızıcam artık şakada bi yere kadar
bak sennn kızacakmış sen kendini düşünme be sadece önce kendine bakkızcakmışmış çok korktumm puhahahahahahha
zia lütfen dostum
anlaştıgı insan varmı acaba hıh
ne ise ben müzik dinleyim öss ye bakayım
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEKLE BENİ KONYA SELÇUKKKK DÜYEBİLİRİM HEYOOO ÇOK MUTYLUYUM VALLA

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEKLE BENİ KONYA SELÇUKKKK DÜYEBİLİRİM HEYOOO ÇOK MUTYLUYUM VALLA
KONYA KONYA OLALI BÖYLE EZİYET GÖMÜCEK YANİ

![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu gün çok mutluyuz ailecek...:sırıtık:
gerçi biliyorduk ama netleşti!
oğlum istanbul veya marmara üniversitesini kazandı almanca öğretmenliği veye mütercim tercümanlık....
net puanı=320
tercih yapacak,hayırlısı olur inşaallah...
allah cümle evlatlara güzellikler bahşetsin...
ben kazanan kardeşlerimi kutluyor,onlara başarılar diliyorum...
kazanamayan kardeşlerimede,başka hayırda kazançlar diliyorum...
reyyanım biz senle başta birinciyiz sınava ne hacet!!!

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kutlarım seni kübram allah hayırlı ilimler nasip etsin...ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu gün çok mutluyuz ailecek...:sırıtık:
gerçi biliyorduk ama netleşti!
oğlum istanbul veya marmara üniversitesini kazandı almanca öğretmenliği veye mütercim tercümanlık....
net puanı=320
tercih yapacak,hayırlısı olur inşaallah...
allah cümle evlatlara güzellikler bahşetsin...
ben kazanan kardeşlerimi kutluyor,onlara başarılar diliyorum...
kazanamayan kardeşlerimede,başka hayırda kazançlar diliyorum...
reyyanım biz senle başta birinciyiz sınava ne hacet!!!
bnm puanım 340 civarı ama 4 yıllk okuyamıcam
sevındım snın adına asude abla
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEKLE BENİ KONYA SELÇUKKKK DÜYEBİLİRİM HEYOOO ÇOK MUTYLUYUM VALLA
KONYA KONYA OLALI BÖYLE EZİYET GÖMÜCEK YANİ
hehe acaba konya valisi falan bu yazımı okursa mesleğinden istifa eder mi ya da üniversiteleri kaprmış bn gelecem diye puhaaa
dalga geçme reyo senı de yanıma alcam hehe
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.