Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
orucum bozuldumu lutfen yardim
orucum bozuldumu lutfen yardim
Bak güzel kardeşim (benden büyük müsün, küçük müsün bilmiyorum ama kardeşimsin) ben Allah'tan başka kimsenin kelamına inanamam şu aşamada, eğer Peygamber hayatta olsa idi evet o yazdığın şey geçerliydi şu an, onu inkar edersem o zaman gel bana
Alıntı:Allah ve Peygamberinin arasını ayırdığın sürece (KURANI KERİME göre) senin de vasıflarını isimlerine hamlettiğin kimselerden farkın yok..de. Ancak şu anda sadece Peygamberin hayatını okuyup, Kur'an'a uyabilen kısımlarını alıyoruz, söyler misin, bu açıklamalarımdan sonra yine yukarıdaki sözümden algıladığın şeyi mi çıkartıyorsun
Yine söyler misin, kuran burada Allah ve peygamberinin haram kıldıklarını haram saymayanların kafir olduklarını söylemektedir.. sen ise peygamber bugun yaşasaydı haram kıldıklarını tasdik ederdim fakat artık vefat ettiği için haram kıldıklarının önemi yoktur, diyorsun bu apaçık küfür değil de nedir?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi