You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Önemli sorular
Demek istediğim şu sen bunları sorgulamadan sana direk aklına sokuyorlar cemaatta. Aklımı çalıştırmam onları inkar edeceğim anlamına gelmez. İşte bunun için sevmiyorum cemaati bu ülkede din öğretmenleri dinle ilgilenen herkes sanki cennete gidecekmiş gibi yorumlanıyor. Bu düşüncelere varman için nur cem. gitmene hiç gerek yok. Niye aklını kullanarak biyere varmak yerine başkasının öğrettiklerini direk alırsın. Dine inanım tam sorun etme gülücük Siyaset din birbirine karışmış bu forumda. Ben hala sorularıma cevap alamıyorum bundan sonra mesaj yazmayacağım. İyi günler

Edit

İslam gerici değildir insanlar gericidir. Gerici derken yeni bilgiye açık olmayan, sormayan,hoş görülü olmayan saygısı olmayan kişidir benim için. Ve din ancak siyasetten uzaklaştığı zaman kendi hak ettiği güzel yeri bulacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2014, Saat:08:48 PM, Düzenleyen: islamOgrencisi.
Profesör
Arkadaşlar biraz sert tepki vermediniz mi
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ve birde islam öğrencisi arkadaşım, neden sürekli kötüyü yanlışı örnek alıp getiriyorsunuz karşımıza islamiyet adına... Sizde dediniz benim için iyi insan var kötü insan var...ama kötüleri hep islama malediyorsunuz..sapık imasında bulundunuz mesela dar pantolonlu kız için söylemlere..ama ben dinsiz imansız pek çok gencin yanlarından geçen ve kılık kıyafeti biraz uç noktalarda olan bayanlara iğrenç sapıkça sözler sarfettikleri gibi uluorta sülalesine küfür savurduklarını görüyorum daha çok..buna ne demeli peki..ve bunlar -haşa- Allah'a dahi utanmadan sıkılmadan küfreden vahşi insanlar..sence bunlarda eksik olan şey ne?!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.