You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Önemli sorular
Ben asla cemaate başvurmam aklım var Allah'a şükür. Çünkü cemaatte kalan arkadaşlarım var düşünceleri hiç uygun değil. Şöyle söyleleyim cuma namazı sonrası camiden çıktık. Önümüzde dar pantolon giymiş bir kız vardı ve kız için bunları ülkeden atmak lazım namazımızı bozuyorlar dedi. Anlayacağın bu yaşama müdahaledir önemli olan düşünce tarzı. Ben sütten çıkmış ak kaşık değilim elbet fakat asla böyle bir şeyde yapmam. Bir diğeride konuşurken bana neden insan hasta olur diyor çok hasta olan günahı çok olanmış falan filan. İstanbul depremini dindarsızlığa bağlıyor. Kafada cübbe saç sakal birbirine karışmış Değişik pantolon. Anlayacağın doğru dürüst kişi bulmak zor. Ben Mustafa Karataş takip ediyordum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ben şuna takıldım arkadaşım dar pantolonlu kızı eleştirdiler diyorsun ancak bir kaç satır altta sende aynı şekilde eleştiriye başvuruyorsun " saç sakal birbirine karışmış, değişik bir pantolon" ifadeniz mesela... O değişik pantolon -dar bir pantolon - olsa idi eleştirmeyecekmiydinş? Eleştirilmeye lüzum olmayacaktı heralde o zaman ?!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2014, Saat:08:26 PM, Düzenleyen: Mihman.
Acemi Üye
O akıllarda neler dönüyor bi bilseniz? Yazdıklarımızdan bunu mu çıkardınız? Bir elbise insanı ne dindar yapar nede medeni.. Ama çok iticiler ve düşünce tarzları hiç hoş değil. Biraz gerici bir toplum. Onlar orda elbiseyi eleştirmediler onların maksadı başkaydı
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Senin gördüğünden daha fazlasını gördü gözlerim diyebilirim arkadaşım..bir bayan olarak bunu söyleyebilirim..hemcinslerimi çok iyi tanıdığımı söyleyebilirim..aslında sizde hemcinslerinizi çok iyi tanıyorsunuzdurda herneyse...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2014, Saat:08:47 PM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.