You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: Önemli sorular
Ne küfrü ayrıca, bu forumda söz konusu dahi olmaz arkadaşım rahat olun, kalıcı olur iseniz farkı görürsünüz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kardeşim niye küfür edelim benim özel msj atma hakkım yok ama islam böyle nette falan öğrenilmez yerim yurdum Yalova teklifim geçerli elimden gelen neyse yardımcı olurum yeterki islam adına bişey yapmış olalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bu meseleler öyle iki ayet 1 hadisle anlatılacak tavsiyelerler söylenecek meseleler değil bir gün yanıma 15 yaşında ateyist bir genç geldi ben allahı sorguluyorum dedi inanmıyorum dedi senin sorgugun soruların yüz katını sordu sonra onu bir ilim ehlinin yanına götürdüm çünkü yarım doktor candan yarım imam imandan eder dye düşündüm onu ilim ehliyle buluşturdum sonra o genç çocuk bir hafta sonra namza başladı elhamdulilah bu böyledir yüz yüze delilleriyle konuşmak lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Açıkçası her ayet önemlidir. Bir çok ayet biliyorum kafamı kurcalıyorlar. Birçok sorum var. Yine sağolun fakat gelmem imkansız Ayrıca islamla ilgili soru sormak seni ateist yapmaz. Bir ateist tanıdığım küçükken kuran kursunda sorduğu soru yüzünden kötü muamele görmüş ve İslamda soru sorulmaz diyince Ateizmi seçmiş. Ama ben Ateist değilim. Olmayacağımda. Başka biri sorularıma cevap verebilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Şimdi arkadaşım başka biri sorularınıza cevap verebilirde, sizin bu üslup hoş olmadı, o arkadaşımız gayet samimi bir şekilde size yardımcı olmak istedi, zora koşmadı, bir dayatmasıda olmadı bu konuda, en azından "başka biri sorularıma cevap verebilir" ifadesini kullanmasaydınız.farklı düşünülebilir..Umarım anlatabilmişimdir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Mesajım neden silindi? Hayır abes bi kelimede yoktu işçinde o yüzden dikkatimi çekti? (Açıklayacak arkadaşa) Allah kolaylık versin demek kötü birşeymiydi yoksa?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
yok kardeşim ben sana ateistsin demedim öyle biri yani senin durumundan çok kötü durumda biri olan babında örnek verdim gersi seni aydınlatacak arkadaşlara kalmış hadi selametlee...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.