You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Önemli:Herkez Okusun Lütfen

Önemli:Herkez Okusun Lütfen

Acemi Üye
Cvp: Önemli:Herkez Okusun Lütfen
özellikle 3. şıkkı herkes daha bi dikkatli okusunkarizm :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: Önemli:Herkez Okusun Lütfen
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak bende seni sevdim şimdi suragülücük

teşekrler gurur duyuyorum fenerli olmaktannnn
"Sabır Boyun Eğmek Değildir.
Sabır Mücadele Etmektir..."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Önemli:Herkez Okusun Lütfen
3. madde iyimiş :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Biz icraatta bulunuruz siz itirazda iste butun mesele bu karizm

Yalniz "herkez" degil "herkes" bu konuya sirf bunu yazmaak icin tiklamistim, cok gozume batiyor :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
o kadar açıklamanızın üstüne şampiyon fener dediğiniz an yıkıldım bir ultraslan taraftarı olaraktan teesüf ederim lütfen Wink Yetkinizi takıma aktararak kullanmayın Wink Big Grin konularınız için ALLAH razı olsun...
zaten konuyu saptıranlar belli bir süre sonra gerekli müdaheleler yapılıyor zaten ve çeyrek selehattin bana ulaşacaktı bir ulaşamadı gıttı hocam ayrıca ya
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.