Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Önemli bir konu hakkında
Anket Başlığı: XooX bu forumdan gitsin mi ?
Önemli bir konu hakkında
Bu arada benim Noyan'ı savunduğum ya da xoox i kötülediğim anlaşılmasın.Ben hiçkimseye saygısızlık etmediğim gibi düşüncelerine de saygısızlık etmem.
aslında dünki çıkışım xoox istememek gibi bir durum değildi..onu bir insan olarak Yaradan dan öte önemsediğim için kızdım..
şöyle hani bir anne-baba evladığına kötüyü gösterir mesela evladım o soba sıcak dokunma yanarsın..çünkü dokunursa sonunda onun canı acıyacağını bilir..dokunma dersin çocuk ısrarla,merakla elini uzatır..anne elini yakar evladım yanacaksın der..ama o çocuk ne eder elini sobaya uzatır ve yanar..sonra ağlayarak anne-babasının yanına koşar..
ben xoox bile bile yanlışa gitmesine kızdım belki...eğer ısrarla elini uzattığı o ateş kendisini yakarsa çok geç olacağı için üzüldüm..yanında o zaman biz veyahut burdaki veyahut anne-babası olamayacak ..dönüşü olmayacak duruma düşmesine üzüldüm ..tepkimide böyle gösterdim
işte bu xoox un bile bile bizimde o kadar desteğimizle ısrar etmesine kızdım..yoksa az çok burda birbirimizi tanıdık..
eğer kırdıysam özür diliyorum..ama yine yeniliyorum elini ateşe uzatma xoox
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
çıkışların olması normal..ben din ayrımcılığı yapıyormuyum ..yapıyorum benim dinim islam..diğer dinlerin hak din olduğunu biliyorum..ama son gelen din hükmü süren dindir...ve ben islami savunurum..dinler arası dialog olayına da ılımlı değilim...yine tekrarlıyorum islama karşı bir nefret davranışında bulunmadığı sürece kimsenin dini sorgulamak benim haddime değil..kimsenin de benim dinimi

Rabbim herkesin kalbini biliyor..ben sadece şunu gördüğümü söyledim xoox islami açıdan değil sadece burada sohbeti güzel bulduğu için bulunuyor tezinde bulundum...
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi