You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Önemli bir konu hakkında

Anket Başlığı: XooX bu forumdan gitsin mi ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
XooX bu forumdan gitsin 2 (15.38%)
XooX bu forumda kalsın 11 (84.62%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 13 (100%)

Önemli bir konu hakkında

General
RE: Önemli bir konu hakkında
Ben bu konuda diyeceğimi dedim.Başka bir şey yazacak değilim.Saygılar.

Bu arada benim Noyan'ı savunduğum ya da xoox i kötülediğim anlaşılmasın.Ben hiçkimseye saygısızlık etmediğim gibi düşüncelerine de saygısızlık etmem.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Omer senin kimseye hicbir zararin yok ki
sana onu diyen kisi neye gore dedi cok merak ettim .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Zakir, elisa, reyyan, rabia, z4fer, amed21, mah-i taban Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlere gülücük
Sizler gibi iyi niyetli insanlar oldukça bende sizleri bu kadar çok sevdikçe inanın kolay kolay ayrılmayız gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yorumların hiçbirini okumadım..kim ne diyor bilmiyorum..sadece şunu belirtmek istiyorum..dün akşam kendi kendimi sorguladım..ve dün ki çıkışımı tarttım..çözdüm..

aslında dünki çıkışım xoox istememek gibi bir durum değildi..onu bir insan olarak Yaradan dan öte önemsediğim için kızdım..

şöyle hani bir anne-baba evladığına kötüyü gösterir mesela evladım o soba sıcak dokunma yanarsın..çünkü dokunursa sonunda onun canı acıyacağını bilir..dokunma dersin çocuk ısrarla,merakla elini uzatır..anne elini yakar evladım yanacaksın der..ama o çocuk ne eder elini sobaya uzatır ve yanar..sonra ağlayarak anne-babasının yanına koşar..

ben xoox bile bile yanlışa gitmesine kızdım belki...eğer ısrarla elini uzattığı o ateş kendisini yakarsa çok geç olacağı için üzüldüm..yanında o zaman biz veyahut burdaki veyahut anne-babası olamayacak ..dönüşü olmayacak duruma düşmesine üzüldüm ..tepkimide böyle gösterdim

işte bu xoox un bile bile bizimde o kadar desteğimizle ısrar etmesine kızdım..yoksa az çok burda birbirimizi tanıdık..

eğer kırdıysam özür diliyorum..ama yine yeniliyorum elini ateşe uzatma xoox gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yorumların hepsini okudum gülücük çıkışların olması normal..ben din ayrımcılığı yapıyormuyum ..yapıyorum benim dinim islam..diğer dinlerin hak din olduğunu biliyorum..ama son gelen din hükmü süren dindir...ve ben islami savunurum..dinler arası dialog olayına da ılımlı değilim...

yine tekrarlıyorum islama karşı bir nefret davranışında bulunmadığı sürece kimsenin dini sorgulamak benim haddime değil..kimsenin de benim dinimi gülücük

Rabbim herkesin kalbini biliyor..ben sadece şunu gördüğümü söyledim xoox islami açıdan değil sadece burada sohbeti güzel bulduğu için bulunuyor tezinde bulundum...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.