You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ömer Sevinçgül yazılarından kesitler

Ömer Sevinçgül yazılarından kesitler

...Revan...
RE: Ömer Sevinçgül yazılarından kesitler
...çocuklukta başımdan geçen olaylar iz bıraktı ruhumda. Ben büyüdükçe onlarda büyüdü. Tıpkı fidana atılan çentik gibi...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Sonsuz olmayan sayıların bulunması sonsuz olana sayıya zarar verir mi? Onda bir eksiklik meydana getirir mi? Her sayı sonsuzun içindedir, sonsuzu belirgin kılmak için vardır, bir kıyaslama imkanı verir bize... Bir olmasaydı sonsuzu da anlayamazdık... Ayrıca sonsuzun başka sayılara gereksinimi de yoktur, başka sayıların var olması onda bir artış meydana getirmez, yok olması da sonsuzda bir eksiklik oluşturmaz...Bu açıdan bak sonsuz Allah iradesiyle sınırlı insan iradesine...

Bu adamın kitapları okunmalı!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
İsteklerin, tercihlerin, seçimlerin, kararların Allah'ın bilgisi içindedir, ama bunlar kötü ise Allah'ın onayını almış değildirler... Bir öğretmenin, sınav anında, öğrencisinin yanlışını bilip onaylamaması gibi... Öğretmen ister ki her öğrenci iyi bilsin, doğru yanıtlar versin... Ama karışmaz yanlış yapana... Karışmaması onayladığı manasına gelmez...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Şimdi erken... Vaktinden önce koparılan meyve tatsız olur ya da buruk bir tat bırakır dilde... Sabırlı ol...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-08-2014, Saat:10:58 AM, Düzenleyen: Revan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.