You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ömer Sevinçgül yazılarından kesitler

Ömer Sevinçgül yazılarından kesitler

Çalıkuşu
RE: Ömer Sevinçgül yazılarından kesitler
Bu yayinevi timasin sanirim. Kitap fuarindan almisti kardesim fakat yazari bayandi.. Yayinevinin gelen olarak butun kitaplari bu tarzda ve dikkat cekici..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Aslında carpe diem yayınları. Ama Timaş Yayınları da çok sağlam kitaplar çıkarıyor. Kardeşin kaç yaşında bilmiyorum. Genç ve çocuk timaş yayınları var. Çok zevkli ve öğretici gözüküyor. Kitapların kapakları da çok dikkat çekici.Tabi tek çocuk ve gençlerle sınırlandırılmıyor. Timaş yayınları olarak Kul Peygamber ve Kuran'da Kim Kim'dir kitaplarını okumuştum. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Bahsettigin kitaplari hic duymadim. Kitap fuarinda timasla carpe diemin ayni kurulus oldugunu dusunmustum ama timas carpe dieme destek veriyormus sadece, anladigim kadariyla.. Kardesim 19 yasinda ve boyle seyler cok ilgisini cekergülücük benim de kitap kapaklari ilgimi cekmistigülücük genclerin ilgisini cekmek icin guzel bi taktik bencegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Evet, gençlerin ilgisini çekmek için güzel taktik. gülücük Bugün üç tane Ömer Sevinçgül'ün kitabı geldi. Carpe diem yayınları değilde timaş yayınlarıydı. Eski basım olsa gerek. Kapakları güzel, ama carpe diem kadar dikkat çekici değil. Kitapların fotosunu attığım zaman siz karar verin artık. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Olur bekliyoruzgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-08-2014, Saat:09:46 AM, Düzenleyen: Revan.
Çalıkuşu
Cok korkunc gozukuyorlargülücük benim tercih edebilecegim tarzda degillergülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Evet gerçekten korkunç. gülücük Ama içeriği güzel olsa gerek. Gençlerin sorularını cevaplıyor. Kapak resimlerine bakmazsak okunası kitaplar aslında. gülücük Gençlerin kafasındaki soru işaretlerini gideriyor. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
faydali olmasi guzelgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Yazamadıklarımı söyleyemediklerimi hayallerimde harcarım. Hayal gücüm uzun süre durmaksızın çalışır, doludizgin koşar. Bir mavi dünyam var dünyadan beri...Ona giderim kimi zaman, benim gerçek dünyam odur sanki.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.