You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ömer Karaoğlu ~ İnna Fetahna

Ömer Karaoğlu ~ İnna Fetahna

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: İnna Fetahna
İnna Fetahna Taşır ezelden ebede insanlığa müjdeni Kutlu yolun habercisi ümmetin sevgilisi Hak geldi diyor yaradan batıl zâil olacak İnna fetehnayı dünya birkez daha duyacak Düşün ey insan seni Allah neden yarattı İbret al ki mahlukata üstün bir beden yaptı Emretti ateş bile İbrahim’i yakmadı Muhammed ile müjdeledi nurunu tamamladı Bu canlar Allah’ındır yine O’na dönecek Her nefis ne getirdiyse orda onu görecek Süleyman’a kalmayan mülk bize de kalmayacak Analar bebelerine bir yol bulamayacak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çok güzel mesajlar içeren bir ezgi, Allah razı olsun..
hatta çok sevdiğim için
bende paylaşmıştım gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
her dinlediğimde bir başka şey öğreniyor daha derin bir duyguya kapılıyorum ne güzel bir ezgi.. insan dinleyince batıl içerisinde ne kadar bocaladığını küçük şeylerin en önemli şeye engel olup hatta bir engele dönüştüğünü daha iyi, çok daha iyi anlıyor... Allah bize hidayet et
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Omer Karaoglu cizgisini degistirmeyen nasir sahsiyetlerden..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Sozleri anlamli ve muzigi bozmayan bi kisi.. Esref ziyanin ilk ve sonlari arasinda acik ara fark vargülücük ben aski uveysten satin aldim yasim 16 ve klibi kraltv de cikyordu resmen.. İlkleri metin yuksel ayasofya kalksam dirilsem..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.