You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ölmek İstiyorum Artık

Ölmek İstiyorum Artık

General
RE: Ölmek İstiyorum Artık
burdaki birçok kişi senin düştüğün duruma hayatında bir kerede olsun düşmüştür..ümitsizliğe kapılmıştır..muhakkak ki bizimde başımıza istemediğimiz şeyler gelmiştir..ALLAH affetsin isyan bile etmişisizdir belki istemeden de olsa günaha düşmüşüzdür..

herkezin hayatın 4*4 mü zannediyoruz ki..etrafımızda gördüğümüz paralı varlıklı insanlar mutlumu zannediyoruz ki...kendi hayatımızı onların ki ile karşılaştırıyoruz..mutluluk insanın kendi içinde...

öncelikle eşin neden boşanmak istiyor ? ne iş yapıyorsun ? ve neden ölümü çözüm görüyorsun...bence bencillik bu...öldün borçlardan kurtuldun ya ailen ya çocuğun sen ölünce mutlumu olacak
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bak kardeşim ben bunu burda ilk defa zikrediyorum...benim 26 yaşında erkek kardeşim intihar etti...kendini astı...sabah uyandığımda ben buldum onu öyle asılı...ALLAH ım affetsin onu Sad

bu nasıl bir acıdır bilirmisin sen...sevdiğin birinin acı bir şekilde ölümünü görmek nasıl bir şey. ve sebep ben bu dünyada mutlu olamıyorum..evli değildi çocuğuda yoktu...ama bir ailesi vardı.. bir abla abisi öldüğünde ciğerim acıyor demişti..işte o zaman o acıyı ben hissettim...ciğerim acıdı ..yeminle hala aklıma geldikçe ..ciğerim yanıyor..

Annem 6 yıldır yeni yeni toparlıyor...evladının acısına ..delirecekti...yıllarca ilaçlarla durdu..ben kardeşime küstüm...bunu neden yaptı..neden bir günahla gitti..neden bizi düşünmedi diye...yıllarca ona kızdım ve mezarına bile gitmedim...bu bayram gittim biliyormusun..çok uzun zaman sonra bu bayram...ama hep dua ettim...

ölüm senin için kurtuluş olabilir...ya geride kalanlar için...bir değil binlerce günahla ölmek...sevdiklerini acı içinde bırakmak bencillik değilde ne...

bazen ortam içinde seni yeni tanıyanlar ..sorar işte kardeşin varmı ailen vsvs ..ben kardeşim öldü desem hemen neden hastamıydı dediklerin de kardeşim intihar etti demeye haya ederim biliyormusun...

her zaman şunu derim keşke kardeşim ...normal birşekilde ölseydi..yada askerde şehit olsaydı da gururla şehit kardeşim var diyebilseydim...babam öldüğünde bu kadar içim acımamıştı..çünkü hasta idi çok hasta işte onun için ölüm kurtuluş derdim

Ama yinede herşeye tevekkülle bu acılara dayandım...ALLAH sığınmaktan asla vazgeçmedim...ve sende vazgeçme ölüm ecel geldiğinde güzeldir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-09-2016, Saat:08:39 AM, Düzenleyen: Noyan.
Yeni Üye
Başın sağ olsun kardeşim , haklısın ölüm kurtuluş ne kadar büyük günah olsada ama geride kalanlar için durum aynı şey değil , geride kalanlar hep acı üzüntü çekecek benim yüzümden , birde buna sebeb olmayayım , ama çok kötü bi dünya bu sıkıldım ben arrık kaç senedir çalışıyorum tatil yok hafta sonu yok ama yine de borç içindeyim , zaten geçici bi dünya bu , hepinize tşk ediyorum kardeşlerim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.