Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Noyan35
Noyan35

-Sen hiç bir kitabı okurken ağladın mı?(Kur'an hariç)
-Kitapta beğendiğin yerlerin altını çizmek gibi bir adetin var mı?
-Bir böceği, sineği öldürürken acıdın mı?
-Bir dilencinin önünden birşey vermeden geçtikten sonra pişman oldun mu?
-Ölen bir kişiyi izledin mi?

- kitap okurken evet elimden kalem düşmez..bazen çok önemli ise benim için ,fosforlu kalemle bile cizerim

- elimizden geldiği kadar öldürmemeye çalışıyoruz...ama bazen sinekler çıldırtabiliyor..sinek öldürdüğüm oldu yalan söyleyemem..üzülüyorum elbette ..çoğunlukla sabırla ya mübarek git illaki ölmekmi istiyorsun derim..
uzun bir savaş veririm ..- olmadım.. ilk kapandığımda kendimi geliştirmek için sürekli okurdum...bir kitapta okumuştum , gerçek salih kul ALLAH tan başka kimseye el açmayan ,ALLAH tan başka kimseden istemeyen kuldur .. tabi hemen altını çizmiştim
dilenciliği tasvif etmiyorum...bir kere başımdan birşey geçti o zaman gerçekten anladım ki gerçekten ihtiyaçlı olan kuldan utanır...bir kadın vardı sürekli görürdüm onu gariban,mazlum,ihtiyaçlı ..biliyordum ki gerçekten ihtiyaçlı.. o zaman gıda üzerine dükkan işletiyordum..kadına bir kova zeytin vermek istediğimi söyledim kadın kızardı ve bana ALLAH a şükür az da olsa zeytin alabiliyorum teşekkürler diyerek hızla yanımdan uzaklaşmıştı...işte gerçek salih kul oydu benim gözümde ..
- izlemedim...son anlarında yanında olduğum biri oldu ama..bir anlık yanından ayrılmam esnasında o canını vermişti....
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi