Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölemi ya

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy sevim ablammmm canikom herşeyimm canımın içi dışı,,
hep diyorum o bir melek arkadaşlar bundan eminim

BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevimcim
olgun
çok cana yakın
yorumlarını samiden beri okumaktan zevk aldığım
kendini çok geliştirmiş
iyi
iman sahibi
sağlam karakterli bir ablamız
ama gerçekten öyleydi zorluklar karşisinda koç gibiydin.. belki yapında yoktu duygusallık ama ruhunun derinliklerinde vardı "zülcüümmmm" demendeki sıcaklık gibi çıkıyordu gün yüzüne..gönüllere akıyordu...tecrübe dolu bir hayattın ve şükürler olsun ki Rabbim bizlere de nasip eti seninle tanişmayı..okadar mutluyum okadar mutluyumm ki seni tanıdıgım için..gidişine üzülüyorum ama sevincim de okadar çok..çünki herşey olmasi gerektigi gibi..ne bir eksik ne bir fasla..her eşy tadında belki doyamadık bazi şeylere ama cennet kardeşligine bıraktık o doyumlari Rabbim nasip ederse..duamız oldu bu bir çift yürek olduk tek bedende..dua olduk bir avuç..ümit olduk Rabbimizin merhametine..nasıl anlatılır bilemiyorum..ama çok şey bıraktın bende ablacımm seni hatırlatacak çok şey..ben senden hoşnut kaldım her zaman umarım senide hosnut birakmişimdir kardeşlik babında..hakkını helal eyle..bu fakiri pür taksir..duana muhtaç..ve sevgine..
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOÇUMM diyerek basladimm bu sevdaya..kendimden okadar emindim ki doçumm derken..hehhe sende koçum der gibi demiştinama gerçekten öyleydi zorluklar karşisinda koç gibiydin.. belki yapında yoktu duygusallık ama ruhunun derinliklerinde vardı "zülcüümmmm" demendeki sıcaklık gibi çıkıyordu gün yüzüne..gönüllere akıyordu...tecrübe dolu bir hayattın ve şükürler olsun ki Rabbim bizlere de nasip eti seninle tanişmayı..okadar mutluyum okadar mutluyumm ki seni tanıdıgım için..gidişine üzülüyorum ama sevincim de okadar çok..çünki herşey olmasi gerektigi gibi..ne bir eksik ne bir fasla..her eşy tadında belki doyamadık bazi şeylere ama cennet kardeşligine bıraktık o doyumlari Rabbim nasip ederse..duamız oldu bu bir çift yürek olduk tek bedende..dua olduk bir avuç..ümit olduk Rabbimizin merhametine..nasıl anlatılır bilemiyorum..ama çok şey bıraktın bende ablacımm seni hatırlatacak çok şey..ben senden hoşnut kaldım her zaman umarım senide hosnut birakmişimdir kardeşlik babında..hakkını helal eyle..bu fakiri pür taksir..duana muhtaç..ve sevgine..

beklenmeyen erkenlikle 

haydi zülcüümm 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOÇUMM diyerek basladimm bu sevdaya..kendimden okadar emindim ki doçumm derken..hehhe sende koçum der gibi demiştinama gerçekten öyleydi zorluklar karşisinda koç gibiydin.. belki yapında yoktu duygusallık ama ruhunun derinliklerinde vardı "zülcüümmmm" demendeki sıcaklık gibi çıkıyordu gün yüzüne..gönüllere akıyordu...tecrübe dolu bir hayattın ve şükürler olsun ki Rabbim bizlere de nasip eti seninle tanişmayı..okadar mutluyum okadar mutluyumm ki seni tanıdıgım için..gidişine üzülüyorum ama sevincim de okadar çok..çünki herşey olmasi gerektigi gibi..ne bir eksik ne bir fasla..her eşy tadında belki doyamadık bazi şeylere ama cennet kardeşligine bıraktık o doyumlari Rabbim nasip ederse..duamız oldu bu bir çift yürek olduk tek bedende..dua olduk bir avuç..ümit olduk Rabbimizin merhametine..nasıl anlatılır bilemiyorum..ama çok şey bıraktın bende ablacımm seni hatırlatacak çok şey..ben senden hoşnut kaldım her zaman umarım senide hosnut birakmişimdir kardeşlik babında..hakkını helal eyle..bu fakiri pür taksir..duana muhtaç..ve sevgine..
yapma bana bunu giderayak
ben ki makus sonumu bilmiş ona göre saymışım adımlarımı
en az kanamalar için hazırlamışım bembeyaz korku anı tenini yakınlığımızda
ilmek ilmek örmüşüm ağlamayıp ağlatmamak için herbir mesajı uygun inceliğiyle
amaaaaaaaaaaaa
sen ağlattın beni sonunda![]()
gülerek ağlıyorum tabi
ağlama dediğimde göz pınarında iki damla yaş işte utanmak
bu göz kuruluğu iyi bir zırh hastalık farkındayım
ben sana bendeki seni anlatmıycaam şimdi
çünkü tüm zaman boyunca anlattım ben onu sana
ancak öyle becerebiliorum çünkü
çokk güzeldi gönlüne sağlık
bana beni bile sevdirmek üzereydin ki yırttımbeklenmeyen erkenlikle
Ewt münasebetsizleştiyse ifadelerim anla ki
derinlere dokundun
ben yokken her varlığa eriş inşaallah...
sen bendensin parçamsın bensin... öylesin işte
eeehhhh yeter bu kadar duygusallık canımhaydi zülcüümm
HAKKIM HELLADİR SEN DE HELAL ET...
dualar müşterek
arada sadece uydular çalışmayacak o kadar
rabıtaya devam
selamünaleyküm verahmetullah...

zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin gözyaşi dökmene gönlüm el vermiyi ondan kısa kestim
ama bilirim gönüle akar o yaslar aktigi yerde muştu olur coşar ve mutlu eder herkesi..hakkım diye düşünsemm boşuna ama için rahat olsun diye helal olsun gönülden..evet daha fasla duyguya bogmayyaım seni herşey tadında dedik öyle kalmali..en güzel selammm ile aliyorum selamini VE ALEYKÜMSELAAMMM VERAHMETÜLLAHHHH....
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.