nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun kan emici bi vampir olduğunu bilmiyordum deme hehehehehehehehehehe
hehehehehe
şakacıktan yapıo o hehehehehe

bir karıncaya bile kıyamaz oysaki
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun kan emici bi vampir olduğunu bilmiyordum deme hehehehehehehehehehe
hehehehehe

giderayak işlerim var bitirilecek, 
nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun kan emici bi vampir olduğunu bilmiyordum deme hehehehehehehehehehe
hehehehehe

nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvv
tırstım bi an
niyekine ayşecim yoksa kübra hakkında bilmediğim sırlar mı var
korkutma beni hehehehehe
onun kan emici bi vampir olduğunu bilmiyordum deme

hahaha
)
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun kan emici bi vampir olduğunu bilmiyordum deme hehehehehehehehehehe
hehehehehe
evet evet aynen öleyimdir
seni çoook seviyorum sevim ablam ama iş seni, başkasına vermeye gelince orda biraz duralımmmmm
tabiki de başkasına vermem yahuhuh
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvvvavvvvvvv
tırstım bi an
niyekine ayşecim yoksa kübra hakkında bilmediğim sırlar mı var
korkutma beni hehehehehe
onun kan emici bi vampir olduğunu bilmiyordum deme
ayşecim teşhislerin çok doğrucu kımseye vermem sevim ablamı
bak kızdırma senin de kanını içmiyeyim hea
sevim ablacığım sen en iisi iki erkk kardeşi olanı almaya çalış baksana ayşem kısknadı galibahahaha
)
nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayşe bizimle beraber yanmak istemez bence küboşumhehehehehe

içimden ağlamak geliyo şimdi...neyse...
canım ablam
Gül ablam
gül ablam
ABLACIM BEN SANA SEVGİMİ ANLATAMAM Kİ...
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:içimden ağlamak geliyo şimdi...neyse...
ben buraya başlık ilk açıldığında yazmıştım birkaç sefer....tam o anda site gidiyodu...bnde sinir olmuştum...epeydirde uğramadım anca şimdiye nasip oldu:s
sevim benim idol ablam canım ablam Gül ablamgül ablam
abla yaa gece ya bak ağlıyasım geldi
ablacım sen hiçbiyere gitmiyorsun.ben seni oğluma alıcam ona göre.vermem seni kimselere.veremem.zaten sen gelirsin diye bekledim.yokdun bu gece.
ABLACIM BEN SANA SEVGİMİ ANLATAMAM Kİ...
HAKKINI HELAL ET
CANIM ABLAM
CAN ABLAM
![]()
![]()

gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sempatık gelmeye basladı

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.