You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nisanlıyım ben ama üzgünüm kızdım ya ben artık nısanlı degılım

Acemi Üye
Selamun aleykum kardesler abıler ablalar artık nısanlı degılım attım yuzugu ama babama nasıl anlatcam bılmıyorum lutfen bu konudada yardım edın bana yaptıklarını anlatırsam babam bana cok kızar uygun dılle soylemek ıstıyorum ama ne dıcem bılmıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Nisanlıyım ben ama üzgünüm kızdım ya ben artık nısanlı degılım
Annen ve baban eski nişanlının ailesiyle senin mutluluğun için tanış oldu. Eğer ki hiç kimseyle istişare etmeden anlık bir öfkeyle kendi başına böyle bir işe kalkıştıysan bence annen söylesin. Ama iyice düşünüp taşındıysan söyle gitsin. Sonuçta baban kızsa bile bu ileride doğabilecek kötü sonuçlardan bin kat evladır. Allah yardımcın olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-10-2015, Saat:05:42 AM, Düzenleyen: cngy11.
Acemi Üye
Cok ıstısare ettım ruh saglgın ıcın ayrıl ddı hrkes benı her gun afedrsn köpek gbı aglatıp hep rezıl ettı hc bır mecburıyetım yok cok sukur ruh saglıgm kayboluck yoksa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
O zaman hiç düşünme. Kes at gitsin. Babama da anlat olan biteni. Ya da annen de diyebilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
O halde babanız anlayış gösterecektir. Kendiniz söyleyin. Babanız sizin üzülmenize göz yumamaz. Neden böyle bir şey yaptığınızı anlayacaktır. Söze yüzüğü attım diyerek değil problemleri anlatarak girin. Faydasını görürsünüz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nişanlılık dönemi bireylerin birbirlerini tanıma dönemidir..ALLAH ın hükmettiği şekilde siz davrandı halde karşı tarafla anlaşamadığınızı anladığınız zaman ayrılmak en makul olanıdır...bunu babanız anlayacaktır...babanızla konuşun ve gözlerinin içine bakarak seni seviyorum sayıyorum ama ben mutlu değilim dediğiniz de babanızda taş değil ya anlayacaktır..

ALLAH hayırlısını nasip etsin
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Babam ıstemeyerek vermıstı sımdı haklı oldugu ıcın kızıcak bana ben bundan korkuyorum bıde mılletın lafına cok ıtımat edıcek emınım kı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
haklı çıksın kızsın...de baba sen haklı çıktın ben bir hata yaptım...sen büyüksün bu işi düzelt de...

ayrıca baban bir kere kızacak üzüleceksin...ama o kişi ile evlilik yaparsan binlerce kez üzüleceksin...bir anne baba evladına merhametsiz olamaz bunu unutma...yaptığı her hatayı unutur.. tabiki ALLAH rızası dışındaki manevi hatalar istisna
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.