İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes sizin gibi olsa keşke... ama malesef günümüzde bırakın elele tutşmayı nişanlıyken daha ileri gidenler bile var .... ben görmedim valla henüz nişanlıyken aman yalnız kalmayalın arada şeytan var yanımıza birini alıp gezelim diyenleri yada uygulayanları tam aksini yapıyorlar malesef....yasaklisair Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasaklisair Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENCEDE YAPILMALI.FARZEDİN NİŞAN YAPILDI YARIN ÖBÜRGÜN BUNLAR HERHANGİ BİR EKSİK İÇİN ALIŞ VERİŞE GİDECEKLER KARDEŞ GİBİ YAN YANAMI YÜRÜYEYECEKLER HALİYLE EL EKE TUTUŞACAKLAR
EĞER İMAM NİKAHI OLMASSA NE OLACAK BU HAREKET DAHİ ZİNAYA GİRECEK.
YA ANLAMADIĞIM ŞEY İLLA DA NİŞANLANINCA EL ELE KOL KOLA MI GEZİLMESİ GEREK GAYET DİNİMİZCE UYGUN Bİ VAZİYET YOKMUDUR SİZİN GÖRÜŞ ALANINIZDA. ELİNDEN TUTMAZSIN OLUR BİTER YA
güzel kardeşim ister istemez ne kadar yapmak istemesede insan mutlaka en azından el ele tutuşma olur yine de görüşüne saygı duyuyorum
ama KIYILMALI...
YA NE ALAKASI VAR DEMEK Kİ SİZ HAKİKİ NİŞANLI ÇİFT GÖRMEMİŞSİNİZ BEN TUTMADIM TUTMAM DA KARDEŞİM .İSTER İSTEMEZ OLUR DİYE BİŞEY YOK BİLİNÇLİ İNSAN DA BÖYLE Bİ DURUM OLMAZ ZATEN ...
ayrıca sizide tebrik ediyorum nefsinizi idare ediyorsunuz ...