You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nişanlı iken dinî nikâh yapılmalı mı?..

Nişanlı iken dinî nikâh yapılmalı mı?..

R4BİA
Cvp: Nişanlı iken dinî nikâh yapılmalı mı?..
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni yanlış bildilendirmişler ifade

ben erkeğin üç talak ile boşadığını bilmiyorum birinin kadının diğer ikisinin de erkeğin olduğunu bilyordum ifade

bilmemek ayıp dil öğrenmemk ayıpgülücük

biz kadın milleti duygusal ve sabırsız olduğumuzdan boşamayı eerkeğe bıraktı

ama şu zmanda büyük islam alimleri kıymayın diyor çünkü bunu bile kullanıyo pisliklergülücük

ama dini nikah kıyılmırken bayan ben de seni boşama hakkı işstiyorum derse damat da tamam ben bu hakkı veriyorum derse bayan istediği zaman boşayabilir

demekki ALLAH SADECE üstünlüğü erkeğe vermemiş demkki kadınında burda söz hakkı var nükü hanım
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

ben erkeğin üç talak ile boşadığını bilmiyorum birinin kadının diğer ikisinin de erkeğin olduğunu bilyordum ifade

ama şu zmanda büyük islam alimleri kıymayın diyor çünkü bunu bile kullanıyo pisliklergülücük

ama dini nikah kıyılmırken bayan ben de seni boşama hakkı işstiyorum derse damat da tamam ben bu hakkı veriyorum derse bayan istediği zaman boşayabilir

demekki ALLAH SADECE üstünlüğü erkeğe vermemiş demkki kadınında burda söz hakkı var nükü hanım

erkek kadından üstündür ama canım biz her ne kadar kabul etmesekte bu bölegülücük

bak orda adam kabul ederse o hak veriliyo sana ya adam yok derse
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
binnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben size katılmyorum

bence yapılmalı çünkü arada şeytan var aksine dini nikah olmazsa birbirlerine haram olmuyolar mı ?

nişan ne demek evliliğe atılan adım ha nişanlıyken yapmışsın ha resmi nikah kıyıldıktan sonra ALLAH KATINDADA helal olması açısından bence şart

binnur ne saçmalıyosun sen

eee adamla nikahı kıydın dini nikahı anlaşamadın sen ayrılmak istiyosun

ama adam seni boşamıyo ne yapcann??

hiç te saçmalamıyorum...

ben sadece ALLAH KATINDA BUNUN DOĞRU OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM BU NİŞAN EVRESİ BOYUNCA HİÇ Mİ YALNIZ BİYERDE KALIP KONUŞMUYOLAR NİŞANLILAR HİÇ Mİ GÖZGÖZE GELİNMİYOR HİÇ Mİ ELELE TUTŞULMOYUR HATTA GÜNÜMÜZDE DAHA İLERİ GİDENLER BİLE VAR BUNLAR ZİNAYA GİRİYOR . O ZAMAN SANA O ADAM YA DA KADIN HARAM SAYILIYOR ALLAH KATINDA. BUNLARI SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİYOSUNUZ ....

TERCİH SİZİN CANIM YAPTIRMAZSINIZ MADEM KARŞISINIZ İLİMCİM YOLCUCUM SAHRACIM AMA BEN YAPTIRIRDIM

ÜSTELİK TAM OLARAK AYRINTISINI BİLMİYORUM AMA KADININ BİR KEZ BOŞOL DEMESİ BU NİKAHI BTİRİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA

BEN YAPTIRIRIM

NİŞANLILIK DEMEK GÖZGÖZE GELİP EL ELE TUTUŞUP RAHAT HARAKET ETMEKSE SENİN İÇİN YAPTIR O ZAMAN. AMA NİKAHIN NİYETİ FARKLI OLDUĞU İÇİN NİKAH AKDİ KABUL DEĞİLDİR DİNİMİZCE DE NİŞANLIYKEN İMAM NİKAHI KIYDIRMAK DOĞRU DEĞİLDİR.

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
binnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben size katılmyorum

bence yapılmalı çünkü arada şeytan var aksine dini nikah olmazsa birbirlerine haram olmuyolar mı ?

nişan ne demek evliliğe atılan adım ha nişanlıyken yapmışsın ha resmi nikah kıyıldıktan sonra ALLAH KATINDADA helal olması açısından bence şart

binnur ne saçmalıyosun sen

eee adamla nikahı kıydın dini nikahı anlaşamadın sen ayrılmak istiyosun

ama adam seni boşamıyo ne yapcann??

hiç te saçmalamıyorum...

ben sadece ALLAH KATINDA BUNUN DOĞRU OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM BU NİŞAN EVRESİ BOYUNCA HİÇ Mİ YALNIZ BİYERDE KALIP KONUŞMUYOLAR NİŞANLILAR HİÇ Mİ GÖZGÖZE GELİNMİYOR HİÇ Mİ ELELE TUTŞULMOYUR HATTA GÜNÜMÜZDE DAHA İLERİ GİDENLER BİLE VAR BUNLAR ZİNAYA GİRİYOR . O ZAMAN SANA O ADAM YA DA KADIN HARAM SAYILIYOR ALLAH KATINDA. BUNLARI SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİYOSUNUZ ....

TERCİH SİZİN CANIM YAPTIRMAZSINIZ MADEM KARŞISINIZ İLİMCİM YOLCUCUM SAHRACIM AMA BEN YAPTIRIRDIM

ÜSTELİK TAM OLARAK AYRINTISINI BİLMİYORUM AMA KADININ BİR KEZ BOŞOL DEMESİ BU NİKAHI BTİRİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA

BEN YAPTIRIRIM

NİŞANLILIK DEMEK GÖZGÖZE GELİP EL ELE TUTUŞUP RAHAT HARAKET ETMEKSE SENİN İÇİN YAPTIR O ZAMAN. AMA NİKAHIN NİYETİ FARKLI OLDUĞU İÇİN NİKAH AKDİ KABUL DEĞİLDİR DİNİMİZCE DE NİŞANLIYKEN İMAM NİKAHI KIYDIRMAK DOĞRU DEĞİLDİR.

aman sakin ol canm benim niye bu kadar sinirlendin rosegul
anlıyorum seni ama sen beni yanlış anladın sanırım tabi ki benim için nişanlılık elele tuttşup gözgöze gelmek değil ! ben ALLAH'A bunun hesabını nasıl veririm die düşünürek bu şekilde karşı koydum ama şu andan itibaren hemfikiriz yapılmaması daha makbulmüş tabi ben eksik bildiğim için aksini düşünmüştüm bu konuda aydınlatıldım saolsun nükü yardımcı oldu gülücük rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bence herşey kız tarafında bitiyor. yani aslında nikah masum bi amaca yönelik. ama gel gör ki bu zamanda kaç tane masum insan kaldı:?ifade
"Üslubu lisan,aynıyla insandır"
"Gözler vardır sözleri anlatan, Sözler vardır gözleri ağlatan."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye

yorumlar mükemmel kahkaha

tşk kardeşim konu için..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

tşk kardeşim konu için..

ben erkek olsam nüketi döverdim hee yazık valla seni alcak kocaya kahkaha
nedir senden çektiğimiz be ne istiyon bizden die iki tokat çakardım herhal kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)

tşk kardeşim konu için..

nedir senden çektiğimiz be ne istiyon bizden die iki tokat çakardım herhal kahkaha

DOĞRUYU SÖYLERSEM TABİ DÖVERSİN YALANMI KULLANIYOLAR İŞTE ELLERİNE GEÇEN HER ŞEYİ
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
AAA AMA YOK GENELLEME YAPMA
ÇOK OLMASADA TEK TÜK İYİ İNSAN EVLADI VAR SANA KILLARI DENK GELİYO O ZMAN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye

tşk kardeşim konu için..

DOĞRUYU SÖYLERSEM TABİ DÖVERSİN YALANMI KULLANIYOLAR İŞTE ELLERİNE GEÇEN HER ŞEYİ
teesüflerimi aps ile yolluyorum. insanları genellemek yanlış. ve sizde bu yanlışa düşmeyin lütfen (A) (N).
"Üslubu lisan,aynıyla insandır"
"Gözler vardır sözleri anlatan, Sözler vardır gözleri ağlatan."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.