İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:binnur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben size katılmyorum
bence yapılmalı çünkü arada şeytan var aksine dini nikah olmazsa birbirlerine haram olmuyolar mı ?
nişan ne demek evliliğe atılan adım ha nişanlıyken yapmışsın ha resmi nikah kıyıldıktan sonra ALLAH KATINDADA helal olması açısından bence şart
binnur ne saçmalıyosun sen
eee adamla nikahı kıydın dini nikahı anlaşamadın sen ayrılmak istiyosun
ama adam seni boşamıyo ne yapcann??
hiç te saçmalamıyorum...
ben sadece ALLAH KATINDA BUNUN DOĞRU OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM BU NİŞAN EVRESİ BOYUNCA HİÇ Mİ YALNIZ BİYERDE KALIP KONUŞMUYOLAR NİŞANLILAR HİÇ Mİ GÖZGÖZE GELİNMİYOR HİÇ Mİ ELELE TUTŞULMOYUR HATTA GÜNÜMÜZDE DAHA İLERİ GİDENLER BİLE VAR BUNLAR ZİNAYA GİRİYOR . O ZAMAN SANA O ADAM YA DA KADIN HARAM SAYILIYOR ALLAH KATINDA. BUNLARI SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİYOSUNUZ ....
TERCİH SİZİN CANIM YAPTIRMAZSINIZ MADEM KARŞISINIZ İLİMCİM YOLCUCUM SAHRACIM AMA BEN YAPTIRIRDIM
ÜSTELİK TAM OLARAK AYRINTISINI BİLMİYORUM AMA KADININ BİR KEZ BOŞOL DEMESİ BU NİKAHI BTİRİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA
BEN YAPTIRIRIM
NİŞANLILIK DEMEK GÖZGÖZE GELİP EL ELE TUTUŞUP RAHAT HARAKET ETMEKSE SENİN İÇİN YAPTIR O ZAMAN. AMA NİKAHIN NİYETİ FARKLI OLDUĞU İÇİN NİKAH AKDİ KABUL DEĞİLDİR DİNİMİZCE DE NİŞANLIYKEN İMAM NİKAHI KIYDIRMAK DOĞRU DEĞİLDİR.
aman sakin ol canm benim niye bu kadar sinirlendin

anlıyorum seni ama sen beni yanlış anladın sanırım tabi ki benim için nişanlılık elele tuttşup gözgöze gelmek değil ! ben ALLAH'A bunun hesabını nasıl veririm die düşünürek bu şekilde karşı koydum ama şu andan itibaren hemfikiriz yapılmaması daha makbulmüş tabi ben eksik bildiğim için aksini düşünmüştüm bu konuda aydınlatıldım saolsun nükü yardımcı oldu