You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!

Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!

Acemi Üye
RE: Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!
Allah kolaylık versin gülücük
insan değil de ağaç olsam,
dallarımın arasından rüzgar esse...
yapraklarım, çiçeklerim meyvelerim olsa!
mevsimleri yaşasam...
gövdeme bir insan yaslanıp uyusa...
ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-03-2014, Saat:09:26 PM, Düzenleyen: Farazi.
Forumun Uykucu Ninesi
herkes okadar güzel şeyler yazmış ki Sibel bence bunları ciddiye al.
bazı şeyleri burdan söyleyemiyorum ama.bugun burda söylenenler yakın çevrenin sözleri
anne babanın nasihatları umursamaz ben biliyoruma gidersen eğer yıllar sonra yaşayacağın
olumsuzluklara yanar durursun.artık mutlu bir yuva kurmak için yalnızca sevmek yetmiyor.
sevginin yanında birbirin saygı, anlayış,hoşgörü, sadakat,, güven gibi duygularda geliyor.
seversem herşeyi yaparım deme.elbette yaparsın.ve sonra sevdiğin insan daha fazlasını ister senden.
daha fazla daha dazla...sonra dersin ki ne oluyor.napıyorum ben.yoruldugunun farkına varırsın.
ve sunuda unutma eğer bir şey olmuyorsa zorlamayacaksıngülücük
çok üzülür ağlarsan sevdiğin insanın sana geri dönmesi için dualar edersen.
evet dönergülücük nişan atılır o sana döner ama ya sonra?
bir en fazla bilemedin iki yıl sonra başlar sorunlargülücük sorunların ardından içmeler kavgalar kötü sözler.
ya çekemem seni der boşanırsın.ya da bunu ben istedim kendim ettim kendim buldum diyip susarsıngülücük
yani kısacası güzel kardeşim.Rabbim nasıl hayırlı görmüşse onu sana nasip etsin inşallah.
ve bence sen numaranı değiştirip izini kaybettirmekle başlamalısın işe.
ne sen ara ne o sana ulaşabilsin.hiç bir açıklama yapma.çünkü bu tarz insanların hep bi haklı bahaneleri vardırgülücük hep psikolojik olarak seni baskı altına alır ve bütün suç senin olur.sen böyle yapmasaydın ben böyle yapmazdım.peki bu şekil davranması için bahanesi senmi olmalıymışsın gülücük lütfen daha dikkatli ol.
o temiz kalbini üzme incitme.o gözyaşlarını boşuna akıtma.hesap sorma ona.o yolunu çoktan seçmiş.
düşünsene suan evli olduğunuzu.Allahım esirgesin.en ufak kavganızda başka kadınlaramı gidecek? ne kadar basit ne kadar iradesiz.sonra gelsin sana ağlasın gülücük istmeden oldu.seni seviyorumgülücük sevgiyi kirletiyor böyle insanlar.neyse az daha yazarsam sinirlenecem :D
Rabbim yar ve yardımcın olsun.aklını başına al.bukadar insanın söylediklerini hiçe sayma emi güzel insangülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Rabbim razı olsun tek tek sizdenki;burayı bulup size sığındım..hepinizi tek tek defalarca okudum ,düşündüm..hepiniz doğru kelamlar seçmiş,doğru düşünmüşsünüz. Bende bu ihtimalleri hep düşündüm onunlayken! Söyleyemediklerinizi de tahmin ediyorum. Yetişkin eğitimli ve kariyeri olan ortam görmüş insanım. Ailem çevrem de hareketlerimle düşüncelerimle takdir toplayan bir kızım.yanlış anlama olmasın bunları arada bir kandırılma olmadıgını belirtmek için söylüyorum. Ilk kez böyle birşey yaşadım.Buna emin olun onunda benimde sevgimiz gerçekti.. Benim onu değiştireceğimi biliyor ve bunu istiyordu. Zaman gerekiyordu..Emin olun isteyerek bu nişanı yapmadı .dediğiniz gibi aile..verilen söz ... En önemlisi benim ona katı davranmam neden oldu boşluğa düşmesine .yoksa kendi tercihi olsa ... Yani bilmediğiniz cok şey ve yalvarışlar var. Dediğiniz gibi yaptım sevgili Tuğçe.. Ona ait ne varsa sildim..bir kalbımdekiler ve beynimdekiler kaldı...bunun için zamana ihtiyacım var .nişanlısının günahına girmeyeceğim Rabb'ime söz verdim. Nasibimde bunu yaşamak varmış.Kaç gün oldu dualara ve dualarınıza sığınmış durumda toparlanmaya çalışıyorum ...Allah razı olsun sizdende ve belki O'ndan da ... Sizlerle burayla tanışmama vesile oldu..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sevgili yaptım derken?
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Sevgili hitap şekli Tuğçe Hanım'a .. Onun dediği gibi telefon olayını yok ettim. Kusura bakmayın duygu yoğunluğu dikkat etmedim imlaya . Hakkınızı helal edin .
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sibel hanım tüm bu yaşanmışlıklardan sonra almış olduğunuz karar çok yerinde.bu iradeyi herkes sergileyemez gerçekten ..Allah sığınmak en güzeli..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sibel, Allah'ın sevgili kuluymussun derler ya işte aynı öylesin

O gözyaşlarına aldırma. Bir sinir anında gidip başkasıyla nisanlanan adamdan ne sana koca ne çocuklarına baba olur

Büyük ihtimalle bu adam sana "sensiz yapamam ölürüm" boyalı lafları bile etmiştir. gülücük
Nişanlandigi kızı kırmak istemeyen adam sevdiği! kızın kalbini parcaladiginin farkinda mı acaba
Bence hiç üzülme
Allaha Sığın ve herseyin hayırlısını iste
Şer olduğunu sandığımız şeyler aslında bizim için ne kadar çok Hayır saklıyor içinde dikkatli bakarsan görürsün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Benim ozellkle dikkatimi ceken ickidir kardesim.. Peygamberimizin 'icki kotuluklerin anasidir' hadisini unutmamak gerek.. Haram olan bir evde huzur olmaz..

Fakat anladigim kadariyla hala icinizde karsi tarafin duzelecegine ve buna sizin vesile olacaginiza dair supheler kalmis..Demem o ki iyilige guzellige birisinin harami terketmesine sebeb olmak elbette hafife alinacak bir mevzu degil fakat karsi taraf bi konusmama bi kirilma ile baska bir bayana meyletmisse burda dusunecek cok birsey oldugunu dusunmuyorum..

Vermis oldugunuz kararda sebat etmenizi ve bu surecin kolay gecmisini umid ederim.. Allah yardimciniz olsun..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.