You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!

Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!

RE: Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!
Allah razı olsun sizden bundan sonra buraya önce Allah'a sonra size sığınacağım . Bana bu durumdan kurtulmam için rahatlamam için en azından ne önerirsiniz la havle vela kuvvet illa billahim alliyyüm azim diyorum gün boyunca . Baska ne yapmalıyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
namazlarını kılmaya gayret et.
en büyük huzur namazdagülücük

günlük yasin oku.vaktin oldukça ibadet et.
ve en güzeli tevhidgülücük
La İlahe İllallah...
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Öncelikle Sibel sen bu adama güveniyomusun tam anlamıyla?
Internette tanışmışsınız sonuç itibariyle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
canım kardeşim..
öncelikle Rabbim yardımcın olsun.gönlüne inşirah versin..sabır,teslimiyet versin..
bulunduğun durum gerçekten çok zor..ama atlatılmayacak şey değil..kimse ve hiç bi şey vazgeçilmez değildir..bahsolunan şahıs artık nişanlı..çok seven biri aranız kötü diye başka biriyle olmayı kabul edemez..ve bu işin geri dönüşü yok söylediğine göre..ikinizde vazgeçmelisiniz bu sevdadan..emin ol şimdi olmasa bile ilerde daha büyük huzursuzluklar olacak..herkes üzdüğü kadar üzülür..o kızcağızın hakkını ödeyemezsiniz..muhabbetiniz ne kadar büyük olursa olsun haram karışmamalı..haramla başlayan huzur getirmez..
Rabbine sığın..bol dua et..yüreğindeki ferahlamayı hissedeceksin..asla boş kalma..sürekli oyalanacak bi şeyler bul kendine..yalnız kalmamaya gayret göster.."hasbunALLAHİ ve ni'mel vekil" VEKİL olarak ALLAH yeter..sabret inan ki geçecek..hatta unutacaksın..yeniden seveceksin..iyi ki bitmiş dedirtecek biri çıkacak karşına..yeterki istikametten ayrılma...
selam ve dua ile..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
seni bugünlere internetten tanıştığın kişi mi getirdi?

hayır

ondan önce de gülüyordun ondan önce de mutlu oluyordun eğlenebiliyordun

ondan önce de hayaller kurabiliyordun

halböyleyken bi insanı neden hayatının olmazsa olmazı kabul ediyorsun yada ediyoruz ki

hayat dediğimiz şey insan dediğimiz varlık bi insanın etrafında geçemeyecek kadarönemli ve değerlidir

çocuğunuz var da başkasına gitmedi dimi?

çocuklarınla ortada kalmış biri değilsin,yahut üstüne kuma da getiren yok

peki sen yahut biz nasip olmamış bir şey yüzünden bu kadar isyan edersek

3 çocuğuyla ortada kalmış kadın ne yapacak?

ya da eşinin aldattığı ve sırf çocuklar var diye kendisini aldatan adama bir ömür tahammül etmek zorunda olan bi kadın ne yapmalıdır

yada eşi çocuklarının babası vefat etmiş bi kadın?

onlar hala yaşamaya devam ediyorken onlar hala Allah kaderimizi böyle yazmış diyerek sabrediyorken

olmamış bir şey yüzünden niye bu kadar yırtınıyoruz niye bu kadar isyan ediyoruz anlamak mümkün değil

bir mucize olsa da Allah, eşinin kaybetmiş yahut kendisini aldatan eşine sırf arada çocuklar var diye bir ömür tahammül eden kadınlarla seni bir yere toplasa da

senin senin başına ne geldi de sen sabır mı ettin yoksa isyan mı ettin diye sorsa ve bunlar sabredenlerden çıksa da sen eşin bile olmayan biri yüzünden isyana düşmüş olsan nasıl yerin dibine girerdin değil mi?

o yüzden hayata hep büyük penceren bakmak lazımdır

çünkü amacımız davamız cezamız yada mükafatımız o kadar büyük ki

bir an bir saniye bile bu meselelerle üzülüp ağlamamlıyız

sana tavsiyem Allah hakkınızda hüküm verene kadar beklemendir

bir bakmışsın bu bekleyişinde bir adamı kaybetmişsin ama Allahı kazanmışsındr

bu şer sana hayrın kapılarını açacak bence

bu fırsatı kaçırma
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Söylemesi kolay diyeceksiniz belki. O kişiyle artık görüşmeyin nişanlandığı kıza 2nizde haksızlık etmiş olursunuz?Kendinizi o çocuğun nişanlısı yerine koyun ve ona göre hareket edin.Birde sanal alemde daha kötü yaşanan olaylarda siz ucuz atlamışsınız.Çocuk kendi kararını vermiş kafasına silah dayayarak vermedi bu kararı.Bu kadar çabuk güvenmemelisiniz!İş ciddileştikçe herkes kendi tarafına çekiliyor,duygusallığı bir kenara bırakın ve olgun düşünün o çocukla görüşmeye devam etmeyin.
Rabbim size sabır versin.Hayırlısını versin.Dua ile...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun .O da başına ne nasıl geldi farkında degil durumu benden kötü . Çünkü kıza karşı hissiyat yok evlenmek için bana inat için evet demiş ve şimdi cok pişman . Kıza beni anlatmış belki kız tepkı verır kurtulur diye ..işte bu durum beni cok üzüyor .. Yoksa Halim'e binlerce şükürler olsun tabiki daha ne acılar sınavlar var biliyorum . Ama gözyaşım dinmiyor göğsüm daralıyor. Ve sabah ki yazılarınızdan sonra onunla artık konuşmama kararı aldım . Kızın günahına girmeyeceğim Rabbim bana yardım etsin gönlüme ferahlık versin başka birşey istemiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.