You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!

Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!

.
RE: Nişan sonrası pişmanlık acil Allah için!
Zaten olan hep hiçbirşeyden haberi olmayan üçüncü kişiye olur..bunun hakkı ödenmez..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Sükut kardeşım kendisiyle böyle bir ortamda 4 yıl önce görüştük fiili olarak telefon ve resimler Ramazan sonrası ortada dönmeye başladı ablası hala oğlu amca oğlu arkadaşları hepsi beni biliyordu güvende sorun yoktu içki içip dağıldı bir ara toparlamak için zaman kaybettik.. Artık aramam aramasına da musade etmem . Ama o mutlu olsun kıza soğuk olması kötü ediyor beni ya düzelmezse !!cocuk gibi ağlıyor ..Rabbim yardımcımız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Durum tahmininizi ötesi bir durum aslında.. Ne demek istediğinizi anladım ama öyle degildi 27 yasında ben ,30 yaşında o. Kendini bilen işi gücü olan insanlariz. Ailesini, eşini, işini, herkesi bildim kendimi bildirdimde Öyle adım attım ona. Yoksa dediğiniz gibi olayda ergen internet aşkı durumu yoktu.onun aşkındanda kendim kadar eminim inanın buna. Sadece eminimki aynı gün onu mesajında terslediğim için öfkeden yaptı. Onu iyi tanıyorum ruh halini herseyi . Sevgisine eminim. İçkiyi tatmasın bir daha istedim sadece başımıza bunlar geldi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Yanlış anlamadıysam içki içip dağıldığından bahsetmişsin... (Yuva dağıtma örnekleri)
Yine yanlış anlamadıysam bu adam göz göre göre başkasıyla nişanlanmış...(sadakatsizlik)
Sana Allah ın yarattığı sebepler dairesinde bunlar yetmiyor mu bacım ....dahası sükut kardeşimizin yazdıkları ...hayır sakın acıma ona
Unutma!!!!!!!!!

Timsahlar da ağlar...

. Bidaha rahatsız edip ağlarsa timsahları hatırlat ona .....
Eğer ki benim kız kardeşim böyle bi durumda olsaydı bilmiyorum Allah için neler yapardım... Herhalde çıldırırdım bak bacım seni kardeşimiz bilip yazıyoruz bu halde onla yuva kurarsan % 85 dizini döversin haberin ola

sonra sen hakkaten ağlarsın
Hatta seni geçtim anne baban ağlar onu düşündüğün kadar babanı da düşün
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-02-2014, Saat:10:00 PM, Düzenleyen: hallac-ı mansur.
General
unutmamalısın ki senin durumun ne kocasını kaybedip çocuklarıyla yalnız kalan bir kadın kadar kötü

ne de eşinin aldatıp çocukları için boşanmayan bir kadın kadar çekilmez

bu olay seni daha da Allaha yakınlaşmıştır dualarla

demek ki senin de Allaha yakınlaşmanın vesilesi buymuş

tavsiyem sabretmendir beklemendir çünkü atacağın yanlış bir adım kötü sonuçlar doğurabilir

o yüzden biraz sakinleş biraz sağlıklı düşün Allah kalbine doğru olanı ilham eder inşallah
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ne olur dualarınızı esirgemeyin benden ..Rabbim bu sıkıntıyı alsın yüreğimden . Canım cok yanıyor . Ama doğru yoldan ayrılmayacağım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.