You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nihat Hatipoğlundan , Kuranı istediği gibi anlamaya çalışanlara CEVAP

Nihat Hatipoğlundan , Kuranı istediği gibi anlamaya çalışanlara CEVAP

Uzman
RE: Nihat Hatipoğlundan , Kuranı istediği gibi anlamaya çalışanlara CEVAP

وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا

Cahiller kendilerine laf attıkları zaman «Selametle!» derler .(Furkan,63)

Selametle ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
komik oluyorsun ahmet gülücük ben delilleirimi yazıyorum ister selam de ister kelam de farketmez benim için , sizin gibileri deşifre etmeye devam edeceğim , hadis hadis deyip hadis verince hadise inanmayanlar , kuran kuran deyip kuran verince kurana inanmayanların inançlarındaki samimiyetsizliği gözler öününe serilmeli elbette . kendileri işine gelmeyene inanmaz , fakat başkaları bir hadise uyduruk dedikleri zaman sapıklığından , şeytanından tut demedikleri lafları kalmaz , fakat kendileri inanmayınca hadise uyduruk deyince alim olurlar nedense , bu ne samimiyetsizlik böyle .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2014, Saat:03:56 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Uzman

وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا

Cahiller kendilerine laf attıkları zaman «Selametle!» derler .(Furkan,63)

Selametle ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sedat gerçekten sıkıcı oluyosun arkadaşım bi süre sonra..insanların damarına basma..ciddiyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
arkadaş hadis istedi hadis yazıldı , kuran istedi kuran yazıldı zeyneb , gerçekler acıtıyorsa bu benim sorunum değil . sabah akşam millete demediği laf kalmıyor , bana dün şeytanlığımdan , kafirliğimden tut bir sürü hakaret etti ben bir tane hakaret etmedim , ayeti hadisi yazdım sadece , fakat kendisine ayet hadis verilince biz sıkıcı oluyorsak bişey diyemem .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2014, Saat:03:59 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Uzman

Zeynep bu şahsı , Vehhabi sitesinde gördüm.Vehhabilerle ilişkisi nasıl , bilginiz var mı acaba? Sizi kandırıyor olabilir burda..

Görüşleri Vehhabiler gibi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2014, Saat:04:00 PM, Düzenleyen: Ahmed1.
Cezalı Üye
al işte gene hakaret gülücük nasıl görüyorsa o sitede ilginç , sürekli yalan ve hakaret ile bişeyler elde etmeye çalışıyor , fakat hadis ve ayet isteyince veriliyor , gene hakarete devam ediyor gülücük

dünde denge simgesi ,( her iyiliğin için kötülük , her kötülüğün içinde iyilik simgesi ) ekledim diye bana her lafı dedi , bu tip insanlar delilleri olmayınca başka şeyler ortaya sürerler zaten . biz ilimle savunuruz kendimizi şükür .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-06-2014, Saat:04:03 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Uzman
Zeynep , Allah gökte diyen bir site vardı.Vehhabi sitesiydi.

Orda bu şahsı gördüm.Dikkatli olun bu kişiye karşı

Benden söylemesi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hadis sahihtir evet hz aişe validemizle peygamber sav 9 yaşında evlendi ogünün ebu cehili bile bu davranışa hiç birşey söylemdi çünkü ozaman arab yarım adasında bu normal idi bayanlar iklimin etkisiyle olgun duruma geliyorlardı bu davranış ozamanlar hiç bir insan tarafından kınanmazdı ebu cehilde dahil şimdi noluryorki sizler peygamberi bununla sınamaya kınamaya ve töhmet altında bırakmaya çalışıyorsunuz bu sorularla
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.