Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Nihat Hatipoğlundan , Kuranı istediği gibi anlamaya çalışanlara CEVAP
Nihat Hatipoğlundan , Kuranı istediği gibi anlamaya çalışanlara CEVAP
ben delilleirimi yazıyorum ister selam de ister kelam de farketmez benim için , sizin gibileri deşifre etmeye devam edeceğim , hadis hadis deyip hadis verince hadise inanmayanlar , kuran kuran deyip kuran verince kurana inanmayanların inançlarındaki samimiyetsizliği gözler öününe serilmeli elbette . kendileri işine gelmeyene inanmaz , fakat başkaları bir hadise uyduruk dedikleri zaman sapıklığından , şeytanından tut demedikleri lafları kalmaz , fakat kendileri inanmayınca hadise uyduruk deyince alim olurlar nedense , bu ne samimiyetsizlik böyle .
Zeynep bu şahsı , Vehhabi sitesinde gördüm.Vehhabilerle ilişkisi nasıl , bilginiz var mı acaba? Sizi kandırıyor olabilir burda..
Görüşleri Vehhabiler gibi..
nasıl görüyorsa o sitede ilginç , sürekli yalan ve hakaret ile bişeyler elde etmeye çalışıyor , fakat hadis ve ayet isteyince veriliyor , gene hakarete devam ediyor 
dünde denge simgesi ,( her iyiliğin için kötülük , her kötülüğün içinde iyilik simgesi ) ekledim diye bana her lafı dedi , bu tip insanlar delilleri olmayınca başka şeyler ortaya sürerler zaten . biz ilimle savunuruz kendimizi şükür .
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi