You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz

Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz

Profesör
Cvp: RE: Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:açığca söylemeğ gereğirse ilgi çeğici ve azrailli çoğ sevdiğim için.

owwww sen yamacıma yaklaş bakiimgülücük

kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz
anlamı yok adımı yazdım..
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak...
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
hoca efendinin anlattığı konu içerisinde geçti duyduğumda çok beğendim ve anlamını araştırıp nick olarak kullandım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bismillah: Bismillah her işin başı soruna yanıt verirken bununla başlayayım dedim.belki aradığıma kavuşur belki olmazları olur kılar aşmazları aşar belki sevdiklerime kavuşurum arzusu ile seçtim bu ismi.Belki buralardadır KİMBİLİR?: ALLAH BİLİR
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yeni yili yenicag ilan ettim de dunya bu seneden baslayarak yenibir caga adim atti(atacak) hersey yerinden oynayacak sanki bence.......
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz
"KİMBİLİR" KARDEŞ:sırıtık: BEGENDM ANLAMINI MANTIKLI.. BULURSN İNŞ. GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLISIYLA...BENİMKİ BAAA KALSIN KARDEŞLER...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-01-2009, Saat:08:37 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
LoadinG....*
bn bılıom :D zuhahauzhuzhz:D
benımkıde ole salladm ısde

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
şu anki nickim ilerde bir marka olacak ilerde böle bi marka duyarsanız bilinki o kişi benimTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
neyi kızzz :D
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.