sonra sahra çölleri çok severim onun için sahra koydum çöl sevilirmi demeyin ben seviyorum
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e düşünmedim aklıma gelen ilk şeyi yazdım sana palavra mı sıkçam alla alla
vallahi senin aklınıda ben anlayamadım. palavra at diyen mi ki oldu Allah Allah..

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
noldu evladımm
daha nolsun reyom, ceso bu zamana kadar kımseye demedi nikinin anlamını

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e düşünmedim aklıma gelen ilk şeyi yazdım sana palavra mı sıkçam alla alla :)
vallahi senin aklınıda ben anlayamadım. palavra at diyen mi ki oldu Allah Allah..
şisssttt dettt ortamı germeyin :)
ee free daha daha nslsın:)
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye kine
ya yanlş anlama bnde de sadistlik ruh vardır da o yuzden öle dedım
haa o zaman güzel bişeyse sorun değil.bende sadist ruhluyumdur
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye kine
ya yanlş anlama bnde de sadistlik ruh vardır da o yuzden öle dedım
haa o zaman güzel bişeyse sorun değil.bende sadist ruhluyumdur
iki sadist buldunuz birbirinizi ne güzel
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.