You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nice yıllara komanndo0232 :)

Nice yıllara komanndo0232 :)

Profesör
RE: Nice yıllara komanndo0232 :)
ilave olarakta
Allah ikiz ikiz çocuklar versin Amin..
gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kahkaha
Nazlıcan beddua mı ettin dua mı anlamadım gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Artik komando tesrif ettigine gore pasyayi ikram edebilirsin nazlicigim ifade
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cümleten Selamün Aleyküm. Ben bu konuyu daha yeni fark ediyorum :D Allah Razı Olsun Hepinizde Gönülleri İmanları Kadar Pak Olan Din Kardeşlerim... Allah uzun ömür versin vermesin değil ama hayırlı bir ömür versin yoksa 1000 sene yaşayıp bir YOK olmak yerine Mevlana hesabı 10 sene yaşayıp HİÇ olmayı yeğlerim... gülücük Hepinizden Allah razı olsun gülücük Uzun zaman girmeyince unutmuşum bazı güzellikleri gülücük Ayrıca abla Temel Reis mi sandın beni napim ben ıspanağı ya :D Bana ballı börekli yufkalı katmerli biraz antep fıstıklı üzerine cevizli içine kaymaklı ortasına haşgeşli (haşhaş) kenarlarına pudinkli üstüne hindistan cevizli köşesine avakado sağına muz soluna kivi tabağına çilek çatalına dilek yiyene dua ölene sela kalana hela birazda şatafatlı bişiler olmalı :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.