Ecrin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar . tasrif, tasvip ikiside olumsuz eylem cumlesi bu kadar takılıcağınıız bilseydim harfi harfine yazardım .
siz bilmiosunuz
bide üstüne gidiosunuz
neyse konumuz bu deil
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ecrin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar . tasrif, tasvip ikiside olumsuz eylem cumlesi bu kadar takılıcağınıız bilseydim harfi harfine yazardım .
bide üstüne gidiosunuz
giderayak işlerim var bitirilecek, 
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık o kadar bilgisayarın başından kalkmaz oldun ki buralardan görüşebildiğimiz için hiç ayıp olmadıı![]()
(şaka)
ama beni üzen artık burdada görüşemeyecek olmamız![]()
ama seni bulmaya gelcem oraya
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buluşurdum kendi inisiyatifimle gerçekten emin olduğum kızlarla ama
bu fikrimi öğrenince yemin verdirdiler bana
sanal sanalda kalacak bizde
hayırlısı

neyse hayırlısı dedigin gibi..bende buluşurdum fakat karşimdaki kişi ile herşey kıvamına geldikten sonra...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.