You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???

Anket Başlığı: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
EVET 17 (68.00%)
HAYIR 8 (32.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 25 (100%)

NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???

Üye
Cvp: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???
espiri olduğunu biliyorum gülücük.itham değil sadece soruydu.yanıtı ya evettir yada hayır.evetse isteyen üstüne alınabilir

haydin konuya devam gülücük
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ecrin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Buluşmam . tasrif'de etmiyorum. ikinci hayırda benden galiba gülücük

tasrif ne gülücük

Tasvip demek istedi herhalde...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:espiri olduğunu biliyorum gülücük.itham değil sadece soruydu.yanıtı ya evettir yada hayır.evetse isteyen üstüne alınabilir

haydin konuya devam gülücük

Soru derken benim sorduğum sorudan bahsediyorum.. Size sorduğum soru ifadeifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ben anladım ona anlatmaya çalıştım tecahülü arif sanatıylan gülücük

kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adamına göre deişir gülücük

ben öyle düşünmüyorum. nette tanıştığın insan bir nevi elektronik insan oluyor. karsındakinin gerçek davrandığını bilmiyorsun. hele bide kamera açmıyorsa her şeyden şüpheleneceksin.yani, herkes aynı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güven tabiki ama insanlar nette gerçek yüzlerini göstermiyorlar.mesala burda deli dolu çılgın olarak kendini empoze etmeye çalışan bir insan aslında anti sosyal iki kelimeyi art arda söyleyemeyen bir insanda olabiliyor.

Nerden ulaştınız bu kanıya merak ettim kahkahakahkaha

bunu anlamak zor değil kardeşim.marjinallik ugruna insanlar kılıktan kılığa giriyor.sende yakın cevrende net HASTASI olanlara bir göz atarsan ne demek isteğimi anlarsın
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güven tabiki ama insanlar nette gerçek yüzlerini göstermiyorlar.mesala burda deli dolu çılgın olarak kendini empoze etmeye çalışan bir insan aslında anti sosyal iki kelimeyi art arda söyleyemeyen bir insanda olabiliyor.

Nerden ulaştınız bu kanıya merak ettim kahkahakahkaha

bunu anlamak zor değil kardeşim.marjinallik ugruna insanlar kılıktan kılığa giriyor.sende yakın cevrende net HASTASI olanlara bir göz atarsan ne demek isteğimi anlarsın

Ben daha önceden yani internet ortamına girmeden önce hep şöyle düşünürdüm: İnternete giren insan işsiz aylak insandır, çok oturduğu için şişkodur, Sosyal hayatı olmadığı için morondur, Sürekli ekrana baktığı için şaşıdır, vs vs..

Şimdi bende nete takılıyorum ama öyle değilimkarizmkahkaha

Bu şakaydı..

Nete girdiği halde öyler olmayan insanlarda var. Benim demek istediğim tabiki netteki kişilerde benim gibi insanlar, ama bu net ortamında buluşan ve başına kötü şeyler gelen insanlar tanıyorum.. (uzaktankahkaha) Durduk yerde ne gerek var adrenaline değil miifade

rosegul

Konuşma bitti. Konuya dönelim. Evet nette tanıştığımız kişiler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???
arkadaşlar . tasrif, tasvip ikiside olumsuz eylem cumlesi bu kadar takılıcağınıız bilseydim harfi harfine yazardım .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: NETTE TANIŞTIĞINIZ BİRİYLE BULUŞURMUSUNUZ???
konu bu değilki asi konu kişilerin bazılarının tabi kendini farklı göstermeye çalıştıkları.kişilikleri zayıf insanlar çoğunluğa kapılır giderler.

hadi konuya devam (:
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adamına göre deişir gülücük

ben öyle düşünmüyorum. nette tanıştığın insan bir nevi elektronik insan oluyor. karsındakinin gerçek davrandığını bilmiyorsun. hele bide kamera açmıyorsa her şeyden şüpheleneceksin.yani, herkes aynı

ehh be kardeşim bizde körü körüne demiyoruz herhalde değil mi.. bugün tanıştım yarın buluşalım.. o kadar da saf değiliz elh. herkes aynı falan da değil katılmıyorumWink saçma sapan sitelerdeki insanlarla burdakileri bir tutmayalım..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.