.itham değil sadece soruydu.yanıtı ya evettir yada hayır.evetse isteyen üstüne alınabilirhaydin konuya devam
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
.itham değil sadece soruydu.yanıtı ya evettir yada hayır.evetse isteyen üstüne alınabilir
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:espiri olduğunu biliyorum.itham değil sadece soruydu.yanıtı ya evettir yada hayır.evetse isteyen üstüne alınabilir
haydin konuya devam

aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adamına göre deişir
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güven tabiki ama insanlar nette gerçek yüzlerini göstermiyorlar.mesala burda deli dolu çılgın olarak kendini empoze etmeye çalışan bir insan aslında anti sosyal iki kelimeyi art arda söyleyemeyen bir insanda olabiliyor.
Nerden ulaştınız bu kanıya merak ettim
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güven tabiki ama insanlar nette gerçek yüzlerini göstermiyorlar.mesala burda deli dolu çılgın olarak kendini empoze etmeye çalışan bir insan aslında anti sosyal iki kelimeyi art arda söyleyemeyen bir insanda olabiliyor.
Nerden ulaştınız bu kanıya merak ettim
bunu anlamak zor değil kardeşim.marjinallik ugruna insanlar kılıktan kılığa giriyor.sende yakın cevrende net HASTASI olanlara bir göz atarsan ne demek isteğimi anlarsın

) Durduk yerde ne gerek var adrenaline değil mi

gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adamına göre deişir
ben öyle düşünmüyorum. nette tanıştığın insan bir nevi elektronik insan oluyor. karsındakinin gerçek davrandığını bilmiyorsun. hele bide kamera açmıyorsa her şeyden şüpheleneceksin.yani, herkes aynı
saçma sapan sitelerdeki insanlarla burdakileri bir tutmayalım..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.