You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Neden laiklik karşıtısınız?

Neden laiklik karşıtısınız?

General
RE: Neden laiklik karşıtısınız?

BUNU ÇOK İYİ İZLEYİN..O ZAMAN ANLAYACAKSINIZ HALİMİZİ...O ZAMANDA KENDİNİZİ HAKLIMI GÖRECEKSİNİZ ..RESMEN IRKÇISINIZ ...MÜSLÜMAN IRKINI İSTEMİYORSUNUZ
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General

İSLAM DÜŞMANI SANATÇILAR ...BUNLARDAMI YALAN
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunlar yalan değil ama bunları kimse takmıyor. Hatta sürekli benim başörtülü kardeşim mağduru edebiyatı yapıp dalga konusu yapılıyor. Ekşi sözlük paso bunlarla dolu.

Yukarda 2. Yorumumda yazmıştım. Benim baba tarafı da Atatürkçü. Aslında biliyor musunuz Atatürkçülüğü bir kenara geçtim de tuhaf ya.

Tüm hakları kendilerinde görmeleri ve tahammül edememelerine gıcık oluyorum ben daha çok.

Dini ortadan kaldırsak mesele kalmayacak aslında.
Hümanist hümanist yaşayacaklar.

Babama hümanist bir insansın eyvallah da dinin söylemediği ne söylüyor Allah aşkına bu hümanizm diyorum ne alakaysa kurtuluş savası tarihini dinler buluyorum kendimi.

Birleşmiş millet gibisin diyorumgülücük barış sevgi şu bu için elele ama Suriye olunca gitsinler.
Elin İrlanda'lısı gelse kucak açacak ama komşusu Arap olunca kapatacak bir hümanist bir kafa.

Kızıyorgülücük
Hani Allah'tan kızıyım da sevgi saygı çerçevesinde atışıyoruz.

Bir kaç sene önce Filistin'e gitmiştik. Kilise cemaatinde olan hristiyan çarşaflı bir kadın gördüğünde
- İşte bak bizim geleneğimizde böyle bir örtünme yok hep bunlardan geçme diyor.
Fakat baba dediğimde kulaklar tıkanıyor malesef

Iyi o zaman diyorum herşeyi sende sümerler tarihine bağla bir de paganım filan de olsun bitsin adını koyalım diyorum Müslümanım ne alaka diyorgülücük

Atatürkçü müslümanlık çok güzel gelsenize gülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Laiklik, gerçek manasıyla laiklik olmadığı için karşıyız. Günümüzde laiklik, din düşmanlığı olarak geçiyor.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aslında şöyle, ben bir arayış içersine girdim. Okuyorum ediyorum ama aynı zamanda görmek de istediğim için misal peygamberler tarihini okurken ayak basılmış toprakları görme arzusu.

Ilk Mısır'a gitmiştim param ona yetmişti çunku.gülücük sonra hedefime tüm ortadoğu ülkelerini koydum.
Hepsini tamamlamadım henüz ama çoğunu gezdim. Zaten dünyanın her yerinden pek çok insanla tanıştığınız için de özellikle bir gruba denk gelirseniz ki mesela Filistin'de Ingiltere'de yaşayan pakistanlı bir grupla tanıştım onların da turları vardı. Her sene özellikle Ramazan'da turlar düzenliyorlar. Dünyanın her yerinde ki sahabeler nereye gitmişse harita çıkarmışlar. Kamboçya turu vardı mesela ona yetişemedim bu yaz. Yani demek istediğim misafir ediyorlar siz de onları Türkiye'de misafir ediyorsunuz böylece bir miktar ucuza kapatıyorsunuz gülücük)

Bu ülkeleri gezerseniz şayet mutlaka Ramazan ayında gezin muazzam tazeleniyorsunuz. Ve inanılmaz bir çoşku oluyor. Hissediyorsunuz yani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Arkadaşlar Maşaallahh seviyeli bir munazara olmuş gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.