ne tarz müzikler dinlersin? ==MÜZİK DİNLEMİYORUM.. AMA DİNLEMEK İSTESEM SLOW MÜZİKLER OLRDU.. VEYADA ESKİLERDEN..
hayat sana ne öğretti?== BEKLENTİSİZ OLMAYI.. FEDAKARLIĞI
hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?== İNSANLARI AFFEDİN.. KİN TUTMAYIN..
Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ?== YARINIMDAN EMİN OLAMAYACAGIMI
Bugünün yarından çıkarı nedir?== BUGUN VAR.. YARIN İSE MECHUL.. OLMAYABILIRDE..
Senin hayatında zor dediğin şeyler nelerdir ?== BİLEMEDİM BUNU

Para neden dert getirir ?== İNFAK ETMEDİGİMİZ İÇİN..
Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ?== KALMAK OLMALI..
Neden tv de dizi izlerken çekirdek yeriz bu bir ihtiyaçmı nedir ?==TV HİÇ İZLEMİORUM.. EVİME TELEVIZYON BİLE ALMADIM..CEKIRDEK DE YEMIORUM
BUNU TV İZLEYEN VE YİYEN BİR ARKADASIMIZ CVPLASIN
)Gidenlerin arkasından ağlamak doğrumu ?== SEVGİ ÖZLEME YOL VERİYOR.. VE AGLAMADAN DURULMUYOR..
Şu kıymet bilmeyip süründürünleri insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ?== ONLARIDA CANINDAN BEZDİRSİNLER O ZAMAN.. COK BENCİL OLDUM AMA.. ANLAMALILAR
)Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ?== MÜMİN FITRATINA YAKISMAZ..
Yağmuru severmisin ?== HADDİNDEN FAZLA .. YAGMUR YAGSIN VE BEN YÜRÜYEYİM

Hiç uçağa bindinmi ?== KORKUYORUM UCAKTAN..BU YUZDEN TURKIYENIN DOGUSUNDAN BATISINA 25 SAATLIK BİR OTOBUS YOLCULUGU YAPTIM

Hangi konuda zayıfsın?== KIZAMIYORUM INSANLARA.. ÜZÜLMELERİNDEN KORKARAK..
Hangi konuda güçlüsün?== İNANMAK..
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?== SANIRIM EVET..
Sence evlenme yaşı kaç olmalı ?BİR BAYAN İÇİN 22-25.. ERKEK İÇİN.. 24-28
Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ?..== ZIT KUTUPLAR BIRBIRINI CEKER DEMEK GELDİ İÇİMDEN

Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?== SERBEST PLATFORM SANIRIM:s
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden?== sabah mesaiyle acıyorum ama herdaim aktif degilim..
Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni?== TEK BİR İSİM SECEMEM SANIRIM.. BU YUZDEN ES GECIORUM BU SORUYU

Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? == KIZDIGIMI İNSANLARA SÖYLEYEMEM :s
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler?== BİLMEM KİMSEYLE SORUNUM YOK DIE DÜŞÜNÜORUM..
Bugünlerde en çok duyduğun söz?== SABRET OLUYOR..
Evde yokluğunu hissettiğin şey?==ŞAŞKIN.(kuşum).

Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?== EFENDIMIZIN HALİFESİ HZ. ÖMER OLMAK İSTERDİM.. HZ. ÖMER GİBİ HAK VE ADALETTE SABIT DURMAK ISTERDIM.. EFENDIMIZIN YANIBASINDA ONA KORUYUCU OLMAK ISTERDIM..
En sevdiğin yazar ve kitap?==
En beğendiğin film ve aktör/aktrist?== FİLM DİZİ HİÇ BİRŞEY IZLEMIORUM.. BİLGİM DE YOK BU YUZDEN

Sevdiğin birine su an ne söylemek isterdin?== İYİKİ.. DERDİM.. İYİKİ Lİ CUMLELER KURARDIM..
bende anısı var dediğin şarkı/ilahi/ezgi var mı?== AAA EVET.. COK GUZEL BR GECEYDİ.. TEYZEMLER KUZENLERİM.. SABAHLADIGIMIZ BIR GECE.. KÖYDE ATEŞ YAKMISIZ ODUN TOPLAYIP.. ARDINDAN SEMAVER CAYIMIZ.. VE MUHABBET.. VE SÖYLEDIGIMIZ SARKI.. HALA HATIRLARIZ..
Elini tutmasam uyuyamam ki
Sesini duymasam dayanamam ki
Hayatım meçhule yol almış sanki
Allahım bu acı bitsin yeter.. ..
yaşamaktan hiç yoruldun mu?== KIYAMETIN KOPMASINI İSTEDİGİM COK ZAMAN OLDU..
hayatında seni en çok yıkan olay neydi?== MERHAMETSİZ OLARAK ADLANDIRILMAK..
yemek yapar mısın? ilk yaptığın yemek?== MUTFAKTA OLMAYI COK SEVERIM.. İLK YAPTIGIM YEMEK DE İLKOKULDA TAVUKLU KREP YAPMISTIM BENCE GAYET GUZELDI

herşeyi silip yeniden başlamak istediğin oldu mu?==COK FAZLA..
bu güne kadar almış olduğun en önemli karar neydi?== BULAMADIM
kurtlar vadisi izler misin== HAYIRRRRRRRR

biriyle kavga edeceğinde vurmaya nerden başlarsın== HIMMM VURAMAM Kİ

gönül güzelimi sever yoksa sevdiği için mi güzeldir?== GÖNUL SEVDGINI GÜZEL GÖRÜR.. YÜREKTE OLAN GÜZELLEŞİR..
tam şu anda nerden olmak isterdin==DİKMEN VADİSİNDE.. KUZENIMLE BERABER.. BIR ANIYA BİNAYEN..
çocukluğunu özlüyor musun?== OLDUKCA FAZLA.. COK FAZLA..
sence dost nedir?arkadaştan farkı nedir?== DOST ALDIGIN NEFESTE BİLE VARLIGINI HİSSETTİGİNDİR.. DÜŞTÜGÜNDE ELİNDEN TUTAN HERSEYE RAGMN.. MUTLULUGUNDA OMUZ OMUZA VERIP GULUCUKLERE BOGULDUGUNDUR..
YALNIZ HİSSETMEMENE TEK SEBEBDİR..
sence susmak nedir?== ANLAYANA EN BUYUK CVPTIR..
BENIM SUSUŞLARIM İSE.. SÖYLEYECEK COK FAZLA SÖZUM OLDUGU ZAMANDIR.. AMA SÖYLENMEMELIDIR DEMEK Kİ..