You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Nazeel Azami
Nazeel AZAMI, henüz genç yaşında kelimeleri güzel bir harmoni ile birleştirme yeteneğine sahipti. Bu özel yeteneği ilk olarak ona yön veren, Bengali şiir ve müziklerini öğrenmeye teşvik eden annesi tarafından fark edildi. Böylece Nazeel, büyük bir besteci ve şair olan dayısının eğitimden geçti.

Seyahatleri ona Ortadoğu’nun ve Hindistan’ın müzikal harmonilerini ve vokal yeteneğini öğrenme fırsatı verdi. Zamanla bu yeteneklerini doğduğu yer olan İngiltere’nin güneybatısına taşımayı başardı.

Nazeel zamanının büyük bir kısmını saygın şair ve besteci isimler ile beraber geçirdi, üç kıtadan da bilginlerden ve bestecilerden ilham aldı. Seyfullah Mahsur ve Zekeriya Sıddıki bunlardan bazıları.

"Dunya" isimli albüm çalışması onun ilk deneyimi ,ve bu albüme tüm yeteneğini ve müzik tutkusunu yansıttı.

[Resim: NazeelAzami.jpg]

[Resim: 24pw7.jpg]

Rahmanur Rahim
[youtube]OsDSKUvXVLo[/youtube]

'Ishara' By Nazeel Azami

[youtube]qrnD_bKtVqI[/youtube]

Nazeel azami-Salam

[youtube]7xLZ_tEKtOI[/youtube]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Nazeel Azami
Ben biliyordum :sırıtık:
cidden güzel eserleri var gülücük
biraz Sami Yusuf'ada benziyor Rolleyes
teşekkürler Sahracım
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
can fezAm
bunun eserini ilk bana REYYAN ABLAM vermişti...

çok güzel gerçekten ...

thank you gülücük
Ben yalnızca seni seviyorum,
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.

.....''seni..''' seviyorum ''can'' ......
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
O Kendisi Bangladeş asıllı ve dedesi Cemaati İslamin Lideri Prof. Gulam Azamdır. Ben de kendisinin ve amcası Seyfullah Mansurun bir koleksiyonu var.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.