You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nasıl Olur Acaba ?

General
Nasıl Olur Acaba ?
Sizlere bi öneri fikir sunmak istyorum .. Hani konular çoğu zaman sohbete dönüyor ya kiml zaman bende yapmışımdır .. Genelde XooX Abm karşılaşıyor durumundan dolayı sorular soruluyor konu konu olmaktan çıkıp sohbet oluyor ..Reyyan Ablamı Elisayı Komandoyu zehan Ablamız var Onu .. Anlıycanız herkesi tanımak istyorumgülücük Acaba bi bölüm açsak .. Sanki herkesn kendi evi gbi .. örnek..
Y_klbk'in evi.. Herkes merak ettğini sorar gelene Hoşgeldn gidene güle güle .. Tıpkı ev gbi ..
Ben çoğu kişiyi merak edyorum yakından tanımak istyorum ..
Herkese ama daha çok online olarak katılan herkese ev açalm derim.. Amacım Konuların Konuluktan çıkıp sohbete dönmemesi , hemde tanımadığım kişileri daha iyi tanımak .. Merak ettklerimi sormak .. Sabah kızımın altını değiştirirken geldi aklıma bu arada :D:D
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Nasıl Olur Acaba ?
Evet bazen konular sohbete dönüyor.Fikriniz fena değil yalnız yönetici arkadaşlar ne düşünür hiçbir fikrim yokgülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Üyeler başlığını incelemenizi tavsiye ederim gülücük
Daha önce forumda belirli seviyeye ulaşmış üyelerimiz için başlık açardık.Şimdi ayın üyesi olan üye için kendi adına başlık açıyoruz. Ayrıca Üye Röportajıda yapılıyor.Bu bölümü sizin hatırlatmanızla canlandırabiliriz teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.