You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nasıl bir öğrenciydiniz ?

R4BİA
Hiç kopya çektiniz mi ?
çektiyseniz kopya yöntemiz nasıldı :D yakalandınız mı ?
Yakalandığınız da ne yaptınız ? :D
haydi buyrun :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Nasıl bir öğrenciydiniz ?
İlkokulda ve ortaokulda başarılı ve çok çok kitap okuyan bir öğrenciydim...Lise belkide hayatımın en güzel yıllarıydı...Lisede evet kopya çektim Rabbim affetsin Sad yakalanmadım ama arkadaşlar şimdi üni'de gözetmenlik yapıyorum...öğrenci kafasını kaldırsa anında gözünüze çarpıyor deyim... gülücük
Her zaman hocalarımla iletişimim iyi olmuştur...sınavlarda falan çok yardım ederlerdi sağolsunlar... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2013, Saat:11:38 PM, Düzenleyen: Can Feda.
Göğe Bakma Durağı.
Hocalarla cok iyi anlasirdim ya en iyi de universiteydi. En kati hocalar kagidimi verdikten sonra beni cagirir bunu yanlid yapmisim ben boyle mi ogrettim derdi. Hocam karistirmisim fln derdim. İyi dogrusunu yaz o zaman derdi. Bi honkk olurdum hemen degistirirdim. Canim hocalarim gülücük
Ama bazen arkadaslarima haksizlik oldugundan sıkıllmazdm degil.

Lisede biraz sessizdim, inekliyordum ama cok kopya cekerdik sira arkadasimla.

Ortaokulda tam bi erkektim butun herkesi doverdim :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ilkokulda sessiz sakin öğretmen anlatımıyla dersine çalışmayan öğrenciydim ama bende değil hocada suç 2 3 kişiyle ilgilenirdi bizde ortada kalırdık. orta okulda biraz daha dersne bakan gene sessiz sakin .lisede birde hocaların deyimiyle hanım hanımcık gülücükama kopya çeken :D ilk yakalandım ders diyecem komik yada utanılacak bişey olacak ama deyim bari din dersi habersiz sınavdan dolyıydı yakalandım sıranın altına defter koymuştum hocayı unuttum arkaya geçmiş geldi aldı defteri bende içmden Allahh yandım demiştim. ama sağolsun hoca birşey yapmadı ondan sonra bıraktım çekmeyi.lise 2 den sonra dersleri güzel eve böyle bir evlat yetiştirdiniz için teşekkür ederiz kağıdı getiren briydim gülücük kendimi bilmesem enaniyet yapacam haa gülücük)) neyse ünide okadar sessiz sakindim ki sıranın en arkasına geçer uyurdum yurttaki sorumluluktan olacak heralde gülücük hocalar sağolsun bişey demezdi ben okula gitmedimde beni sorarlardı nerde bu kız diye :D uyurken etki yaratan bi öğrencilik gülücük sınavlara 1 hafta kala çalışmaya karar verip son gece çalışan ben sonra sınv sonucunu heyecanla bekleyen üzülerek bekleyen ben ama geçen gene ben gülücük kalan çalışan arkadaşlardı.
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-11-2013, Saat:12:02 AM, Düzenleyen: sivaslı5458.
General
gülücük) ama ben gerçekten çalışmıyodum ki birşey çıkıyodu biyere gidiliyodu yada gelenler oluyodu program oluyodu ben öalışmıyodum bu yüzden herkez elinde kağıt fotokobi ben hiiç sanki sınv yokmuş gibi gülücük ama çok şükür uzatmadık 2 senede olsa bitti .zaten erkeklerle şu konuda hayrandım birbirleriyle anlaşmalılardı yardım ederlerdi ama kızlar ah o kızlar yokmu cimriler ne olacak bilgi vermiyolardı ben diyodum bilginin sadakasını ver ama yok

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aynen aynen öyle gülücük yakın arkadaşlarına bile yardım etmezler o kızlar yokmuu .kısknç çekememzlik onlarda ben iki kişi gezerdm sağolsun ben arkda sıraya geçtimde arkdaşım not tutardı isteyince verirdi gerçi zorunlu verirdi gülücük aynı yurtta aynı odada olunca gülücük)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Olacak en az 1 tane öyle kız arkadaş...ben kız arkadaşlardan alan erkek arkadaşlardan alırdım gülücük Aynı dersin 3-4 farklı kızın notu elimde olurdu gülücük Allah razı olsun o kız arkadaşlardan ve bana veren erkek arkadaşlardan gülücük Pratik sınavlar zaten Allah kerim...Ben hep bir arkadaşla girerdim pratiklere...Muhammed adı...hep o düşük alırdı ben yüksek alırdım...girmiycem bi daha seninle derdi hep... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.