Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Nasıl bir öğrenciydiniz ?
Nasıl bir öğrenciydiniz ?
yakalanmadım ama arkadaşlar şimdi üni'de gözetmenlik yapıyorum...öğrenci kafasını kaldırsa anında gözünüze çarpıyor deyim...
Her zaman hocalarımla iletişimim iyi olmuştur...sınavlarda falan çok yardım ederlerdi sağolsunlar...

Ama bazen arkadaslarima haksizlik oldugundan sıkıllmazdm degil.
Lisede biraz sessizdim, inekliyordum ama cok kopya cekerdik sira arkadasimla.
Ortaokulda tam bi erkektim butun herkesi doverdim :D
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
ama kopya çeken :D ilk yakalandım ders diyecem komik yada utanılacak bişey olacak ama deyim bari din dersi habersiz sınavdan dolyıydı yakalandım sıranın altına defter koymuştum hocayı unuttum arkaya geçmiş geldi aldı defteri bende içmden Allahh yandım demiştim. ama sağolsun hoca birşey yapmadı ondan sonra bıraktım çekmeyi.lise 2 den sonra dersleri güzel eve böyle bir evlat yetiştirdiniz için teşekkür ederiz kağıdı getiren briydim
kendimi bilmesem enaniyet yapacam haa
)) neyse ünide okadar sessiz sakindim ki sıranın en arkasına geçer uyurdum yurttaki sorumluluktan olacak heralde
hocalar sağolsun bişey demezdi ben okula gitmedimde beni sorarlardı nerde bu kız diye :D uyurken etki yaratan bi öğrencilik
sınavlara 1 hafta kala çalışmaya karar verip son gece çalışan ben sonra sınv sonucunu heyecanla bekleyen üzülerek bekleyen ben ama geçen gene ben
kalan çalışan arkadaşlardı.
[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
) ama ben gerçekten çalışmıyodum ki birşey çıkıyodu biyere gidiliyodu yada gelenler oluyodu program oluyodu ben öalışmıyodum bu yüzden herkez elinde kağıt fotokobi ben hiiç sanki sınv yokmuş gibi
ama çok şükür uzatmadık 2 senede olsa bitti .zaten erkeklerle şu konuda hayrandım birbirleriyle anlaşmalılardı yardım ederlerdi ama kızlar ah o kızlar yokmu cimriler ne olacak bilgi vermiyolardı ben diyodum bilginin sadakasını ver ama yok
yakın arkadaşlarına bile yardım etmezler o kızlar yokmuu .kısknç çekememzlik onlarda ben iki kişi gezerdm sağolsun ben arkda sıraya geçtimde arkdaşım not tutardı isteyince verirdi gerçi zorunlu verirdi
aynı yurtta aynı odada olunca
)
Aynı dersin 3-4 farklı kızın notu elimde olurdu
Allah razı olsun o kız arkadaşlardan ve bana veren erkek arkadaşlardan
Pratik sınavlar zaten Allah kerim...Ben hep bir arkadaşla girerdim pratiklere...Muhammed adı...hep o düşük alırdı ben yüksek alırdım...girmiycem bi daha seninle derdi hep...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi