You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ

NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ

Cezalı Üye
RE: NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ
islamda cennet ve cehnem vardır , kişiler inanırlar iyiliklerini yapar ve karşılıklarını alırlar , kişi yaptıklarından sorumludur , Allah yasalarını açıklamış , bana inanıyorsanız bunları ve bunları yapın demiş , din diye bişey olamsaydı eğer iyiliğin ve ahlakın ne olduğunu isbatlayamssınız.

haklıysan eğer bana din olmadan iyilik ve ahlakı isbatla buyur .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:05:27 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Cezalı Üye
o senin konuştuğun arkadaşlar zavalı ateistlerden bence , bak atesit dediğin bir atom bombası atar milyonları yok eder kazanmak için , onların ağababalarına bak sen , snein konuştuğun ateistler din kültüründe yoğrulmuş ateistler , sahte müslümanları göre göre dinden soğumuşlar onlar , bazılarıda müslümanım deyip kötülük yapıyorlar , onları göre göre dinden tiksinmişler , fakat içlerinde din kırıntısı yinede kalmış . din yoksa iyilik yok , din yoksa adalet yok , din yoksa ahlak yok .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:05:31 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
din hiç yok diyelim , bana iyiliği isbat edin , din yok diyelim ahlağı isbat edin , din yok diyelim , yerde bulduğum cüzdanı kimse görmediyse neden sahibine vereyim ? din yoksa neden sütü satarken su katmayalım ? din yoksa neden evlenelim ? bunları isbat edin fakat din olmadan isbat edeceksiniz .

BUNLARI BİZE ALLAH ÖĞRETTİ .YOKSA BUNLARI BİLEMEZDİK .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:05:35 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
sedat şimdi ben sana kurandan ayetler vereceğim verdiklerimin doğru olup olmadığını sen söyle bana anlaştık mı gülücük
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
din yoksa iyiliği bilemeyiz , ahlakı bilemeyiz , Allah ın dini sayesine bunları biliyoruz .

benim en sonki sorumla ilgiliyse verme , neden dersen din olmadanda bunlar olurdu iddiasına karşılık o soruyu sorduğum için , ayet dışı delil gelmesi gerekiyor , fakat başka bişeyden bahsedeceksen buyur .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:05:40 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
bahsedeceğim şey karşılık meselesi gülücük bir karşılık beklemek konusu
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.