You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ

NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ

Üye
RE: NASIL BİR EŞ İSTERSİNİZ
az önce ezele var olduğunu nerden bilecem ? içinden geçenleri nerden bilecem ? Noldu şimdi ateitsin içine mi girdin de adamın neden yiyilik yaptıgını bliyosun nolucak böyle gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:05:15 PM, Düzenleyen: hanzala.
Cezalı Üye
ahlak yoksa iyilik olurmu ? mesela ahlak yoksa şöyle derse hadi ;

ben sana yardım edeceğim fakat ben senin bedenine sahip olmak istiyorum derse ? bak yardım yaptı fakat ahlak yok adamda . ona yardımı yapğınca iyilik saydı , fakat ahlak olmayınca onun bedenini istedi . zinayı bilmiyor çünkü , ahlakı bilmiyor .

din yoksa bu dünya boş ben sana söyleyim .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2014, Saat:05:19 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
sedat,
hayat felsefeni değiştir bence.Zira çelişkiler üzerine kurulmuş bir felsefe batmaya mahkumdur.
birgün baba olursan (anneler bunu daha iyi bilir) kurmuş olduğun felsefenin ne kadar anlamsız bir felsefe olduğunu anlayacaksın.
Sonra diyeceksin ki elez bir ara bana öyle demiştigülücük ha bu arada Allahın izniyle kime bir zaman gelecek söyle diyeceksin demişsem o sözü söylemiştir Allahın izniylegülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
o senin ahlak anlayışına bağlı düyada birtek sen yaşamıyosun sedatcım senin dışında nerden baksan 7,2 milyar insan var değişik kültür ve ahlaklar var gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.