Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Qbra]
ee bana çekmiş seminal
O sana çeksin de aman sen ona çekme
ya şmd o hikayeyı ben uydurdum desem kimse inanmaz ama neyse,,
yauw semınal isminin a sının üstunde şapka varmı yoksa kalın mı okunuyo
ilçıkar:

seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Qbra]
ee bana çekmiş seminal
Ben sana tututup da sen nick inde "Kü" bra değilde, köken olarak Batı hint dillerinden geçme; şu an batı dilerinde kullanılan "Q" bra nın Q harfini neden kullanıyorsun diye soruyor muyumilçıkar:
hayır
sende bana sorma çünkü O bir Sır...
sen Sır a vakıfmısın ?
hayır...

seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Qbra]
ee bana çekmiş seminal
Ben sana tututup da sen nick inde "Kü" bra değilde, köken olarak Batı hint dillerinden geçme; şu an batı dilerinde kullanılan "Q" bra nın Q harfini neden kullanıyorsun diye soruyor muyumilçıkar:
hayır
sen Sır a vakıfmısın ?
hayır...
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Qbra]
ee bana çekmiş seminal
hayır
sen Sır a vakıfmısın ?
hayır...
iyi tamam sır olsun bakalım benımkı çok basıt yauw batıya özentilik gibi bi aptallık yaptım bi ara kü yerıne Q kullandım

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.