You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Napolyon `Para, para, para` deyince karşısındaki ne demiş olabilir?

Anket Başlığı: Napolyon `Para, para, para` deyince karşısındaki ne demiş olabilir?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Allah versin Allah versin Allah versin 0 (0%)
Nerede nerede nerede :D 2 (22.22%)
öhü sende çok paracısın be abi 0 (0%)
banada banada banada 1 (11.11%)
bugün git yarın gel 2 (22.22%)
Ya Napocuğum bende de yok be, bayramda gel :D 1 (11.11%)
Haklısın, gel bunu şarkı yapalım gelecek nesillere aktaralım 2 (22.22%)
İlgilenmiyorum / Ne dediğini duymadım 1 (11.11%)
elinin kiri (: 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 9 (100%)

Napolyon `Para, para, para` deyince karşısındaki ne demiş olabilir?

Forumcu
Cvp: RE: Napolyon `Para, para, para` deyince karşısındaki ne demiş olabilir?
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi tamam sır olsun bakalım benımkı çok basıt yauw batıya özentilik gibi bi aptallık yaptım bi ara kü yerıne Q kullandımgülücük

İşin şaka tarafı benim dediğim ama,

Sen kesinlikle doğru kullanıyorsun aslında "Q"bra diye yazılması lazım...
çünkü:

Arap Dili uzmanları şunu söylüyor: arapça daki "kef" harfini en iyi latince de "Q" karşılar...

Qbra da arapça olduğuna göre en doğru kullanımı bu...

ama,
Harf devrimini yapan zihniyet bilerek " x, w, q. " harflerini latince den almamışlardır. Kürtçe de var diye...

yakın zaman da Yök başkanı zıkkım diye bir laf etmişti o da aslında arapça dan geçme Cehennem deki bir ağacın adıdır...

Doğru çevrilmesi de Zaqqum dur...

ya temelli Hakkı DEVRİM gibi oldum bende
kahkahakahkahakahkaha

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yauw ölü adamın arksından konumayalım zavallının şmd kemikleri sızlıyodurgülücük

sızlamıyordur herhal şu Paris te bir müze de koruma altında iyi bakıyorlardır ona kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-06-2008, Saat:09:26 PM, Düzenleyen: seminal.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: Napolyon `Para, para, para` deyince karşısındaki ne demiş olabilir?
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi tamam sır olsun bakalım benımkı çok basıt yauw batıya özentilik gibi bi aptallık yaptım bi ara kü yerıne Q kullandımgülücük

İşin şaka tarafı benim dediğim ama,

Sen kesinlikle doğru kullanıyorsun aslında "Q"bra diye yazılması lazım...
çünkü:

Arap Dili uzmanları şunu söylüyor: arapça daki "kef" harfini en iyi latince de "Q" karşılar...

Qbra da arapça olduğuna göre en doğru kullanımı bu...

ama,
Harf devrimini yapan zihniyet bilerek " x, w, q. " harflerini latince den almamışlardır. Kürtçe de var diye...

yakın zaman da Yök başkanı zıkkım diye bir laf etmişti o da aslında arapça dan geçme Cehennem deki bir ağacın adıdır...

Doğru çevrilmesi de Zaqqum dur...

ya temelli Hakkı DEVRİM gibi oldum bende
kahkahakahkahakahkaha

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yauw ölü adamın arksından konumayalım zavallının şmd kemikleri sızlıyodurgülücük

sızlamıyordur herhal şu Paris te bir müze de koruma altında iyi bakıyorlardır ona kahkaha
ayy seminal çok sağol hea hakkaten sneın yanında hakkı devrım fıssgülücük
önceden ben san biraz zıt gitmiştim ama şşmd sevdim seni seminalgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2008, Saat:01:07 AM, Düzenleyen: Qbra.
köyün delisi
RE: Napolyon `Para, para, para` deyince karşısındaki ne demiş olabilir?
he eet derdim ben olsam gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.