You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: NAGİHAN
duruun laaaaaa ben geldim acılın bakem ben yorum yapıcam naqi içün:p

şimcik biz bunla tanıştık msnde cess saolsungülücüksora bu bnm msni eklemiş cessin msni eklememiş danumuom kie ben onu dio zazazzazaaaaagülücükher nese işde konustuk annaştık daam ii birisin naqi dedim oda hea sende delüsün dedi gerygülücükişde bu zart zurt siteye akrabalarını kısaca tüm sülalyi topladı az bi zamn içinde tebrük ettim burdan sewglermi gnderiomgülücük her geldiimde illa bi delü manyk datlu belam...gibi deişik sewgi ifadelerinden mahrm bırakmas saolsun...sitede de sewilen beğenilen biri ne diim...bkın size bişe annatiim bu 2 kere beni aradı telde ben de arıcam ama her sefernde unutuom:p nese ilk aradıında aneeem ne kadar ii biri dedim sora konustukca mal deli beceriksiz bişei becerememdin(kampüslü olmaya calışıodum) die sölenmee başladı gckgülücük2.aradıında zaten acar acmas lan delüüü dedi hönkkk dedim btn konusma süresince hakaretler yağdrdıı fln gülücükztn beleşleri olmasa aramasmış hanfendüKizgin hahh aramasın cok da fifi....nesee artık aramıo kurtulduk yehhyehhh....gülücük

şaka maka sewom la seni ii işde amaaan ne yazdım bea ben böle gülücük

sen beni ii bilion dimi?(ne alaka yhaaSaskin) nesee ben seni ii biliom canem hade asb eheehh........
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-10-2008, Saat:03:48 AM, Düzenleyen: mRw*92.
Uzman
Cvp: RE: NAGİHAN
heeh senin destana cvp ayzıyımifadebi kere ces sayesınde tanısmadık birr toplu konsumada reyayn felan sayesınde tanısmıstık hafızanı iyi yoklagülücükyalanmı deli deilmisin hem sen zaten bunları iltifat sayıyon onun için önemli deilgülücüksende topla kzıım akrabalarını tutanmı varrgülücükdaha aramıyacam seni işte görürsün hattakimseyi aramıyacam msjda çekmiyecem:hııh:pbecerıksızsın işte bi kampuslu olaman beş yaşında çocuk bile gıder olurdu kampuslu hee bı sen olamadın Kizgingelelim ikinici aramaya aradım aradım açmadın bendesınır oldum ondna öle konustum direkKizginayrıyetten iki deil üç kere aradaım dogumgünündede aradım ya onu unutmussun hemenn kurtuldun benden işte allah bilir bidaha ne zman kon alırımmgülücükbütün kzılar kurtuldu hep şikayet edıyodunzu işte :hııh:p

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
la mannak burda şakalaşıos ayy gck olarım böle tiplerre heemn de ciddie alırmıs pehhgülücük

ama bitek cess sen ben wardın ben geldiimde canem huhh:hııh:

la daam ara ara bişe demicem şimdi sana laf yetişrirdim naqi aa yine ciddie alırsın die bişe demiom hıhhgülücük

sewiom la seni utanmak)gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: NAGİHAN
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:la mannak burda şakalaşıos ayy gck olarım böle tiplerre heemn de ciddie alırmıs pehhgülücük

ama bitek cess sen ben wardın ben geldiimde canem huhh:hııh:

la daam ara ara bişe demicem şimdi sana laf yetişrirdim naqi aa yine ciddie alırsın die bişe demiom hıhhgülücük

sewiom la seni utanmak)gülücük

deli ciddiyemi aldım ben tek sen demedin herkes dedi ondan yane
hem aramıcam sen arıcan kampuslu olmayaı becer arıyacam az kon. gitisin yoksa yokk
nese bende sana bişey derdim ama karizm
bende seviyom tatlıbelamutanmak)gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hadde nankarizm

nese kampslü olduumda ben seni çaldırır kapatrım sen de ararsın niahahahahaSmile

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
çok beklersin gülücükbasta sen arıcan işte sueklı msj cek kontursuz ınasan de sen ben senı aramıcam iştek gorursungülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
daam ben ararım beleştenTongueSmile

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
HA YAZDIM HA YAZICAM Bİ TÜRLÜ YAZMADIM YAA NAGİ KUSURA BAKMAüzgün

VALLA KORKUMDAN MSN AÇAMADIM ADINI GÖRDÜM SİTEDE YAZIM ÖYLE AÇARIM DİDİMgülücük

NAGİ KARDEŞİMİZ HOŞ SOHBET ESPİRİLİ EN ÖNEMLİSİ KARADENİZLİDİR

BAZEN FAZLA KONUŞUYO AMA OLSUN O KUSUR BENDEDE VAR

AMA İYİ YÜREKLİ OLDUĞUNA İNANDIĞIM VE GÜVENDİĞİM BİR KARDEŞİMDİR KENDÜSÜ

SONRACIMAAAAgülücükBİRAZ MERAKLİDURRR

ÇOK GEZER KIZIM BU KADAR GEZME KIS KISMSI BU KADAR GEZMEZ KIR DİZİNİ OTUR EVİNDE

HER NEYSEM BİLİYORUM KIZCAN BANA AMA NEDİM YAA BU ARA BAŞIM ÇOK KALABALIKüzgün

SENİ SEVİYORUM İYİKİ VARSIN YOLDAŞgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: NAGİHAN
Nagihan ve merve bu yazdıklarınızın türkçesi var mı anlamadım da..imla
Bir de siz sürekli böyle mi konuşuyorsunuz yoksa sadece net de mi böyle yazıyorsunuz.
Başka sorum yok!gülücük
Sevgilerrosegul
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
zuaaa normalde böle nası konusaım yaw normalde normal konusomSaskingülücük

ama nette böle oluo galba bilmem gülücük anlamadın mı bişegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.