You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Naçizane^^
Naçizane ufak bir önerim olacak.

Gördüğüm kadarıyla forumda açılan konu başlıklarında Türkçe kurallarına uygun başlıklar açılmıyor.

Arama motorunda kolay bulunmak için başlıkların yeterince ayrıntılı ve düzgün olması gerekir.

Gösterim oranları açısından da faydalı olacağını düşünüyorum.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2010, Saat:10:49 AM, Düzenleyen: Sükut.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: Naçizane^^
herkes aynı goruste demek ablacm karsı goruste bırı olsa soylerdi herhalde admini beklemekten baska yapcak bişey yok gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

türkçeye uygun başlığı anlayamadım.biraz açarsanız iyi olur.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Türkçe kurallarına uygun başlık olsun demek istedim yani.

Örnek:

.............................

?

FoRuMoYuNlArI

Gibi dahada örneklendirebilirim ama sanırım yeterli gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bütün başlıkları türkçe açtık zaten. şuan uygun olmayan varmı? sitemizde utf8 karakter kodlamasını kullanıyoruz seo sistemiylede tamamen uyumlu o yönden bir sıkıntı olmaz zatengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şuan kullandığımız karakter kodlamasında arama motorları için farketmiyor. mesela forum oyunları başlığını örnek vermişsiniz. bunu "forum oyunlari" şeklinde olmasını diyorsunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben anladımgülücük bilena nın demek istedigi benimde açtıgım konu başlıgı yada başka arkadaşlarında açtıgı ?? .... __ bu şekilde olanlar...bunu aaratamazsınız siirde yada konu da gecen bir kelimedir asıl başlık ama siz yazmazsanız konu tekrarı olur buna dikkat edelim diyor iyi de diyor...gerci benim açtıgım ?? bu başlıklı konu yada konular...2 tane var sanırım...benim şahsi sorum yada düşüncemdi oı yüzden başlıksızdı ama dikkat etmek lazım başlıklara...konu tekrarı olmaması açısından
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.