Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
mutlu çift =)
mutlu çift =)
halbuki orda başbakanımız ellerini sıkmış hemde gülümsemiş ama içten onlara diyoki yakında başınızı ezicez diyo ondan böle samimi davranıyo.tabi sizler anlamazsınız o ayrı.o yüzden çaba harcamayın fotolara bakarak artniyetinizi sunmayın...
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizler artniyetli olduğunuz için o niyetle bakıyonuz fotolara.
halbuki orda başbakanımız ellerini sıkmış hemde gülümsemiş ama içten onlara diyoki yakında başınızı ezicez diyo ondan böle samimi davranıyo.tabi sizler anlamazsınız o ayrı.o yüzden çaba harcamayın fotolara bakarak artniyetinizi sunmayın...
Ya bırak ya.
Amacı başını ezmek olsaydı... Ahmedi nejat gibi masaya yumruğunu vururdur.
Öyle Amerikan askerlerine dua etmezdi...
elhmdülillah
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizler artniyetli olduğunuz için o niyetle bakıyonuz fotolara.
Artniyetli olduğumuz için mi? yani sen şimdi bu fotoğraflarda iyi niyet aramamızı mı bekliyorsun ?

ayrıca fotoğrafın vediği mesaj hakkındaki yoruma da bittim tek kelimeyle.. Bunu sağda solda söyleme gülerler sana..

Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ey Allah ım sen bize iman irfan basiret ve uyanıklıkla beraber birlik ve kurtuluş nasip et artık...
AMİN...
elhmdülillah
alkış
alkış
alkış
alkış
nasıl bakarsan öyle görürsün
Bakmakla alakası yok... Görünce çıkarılacak tek şey var...
Snin dediğin gibi bakılırsa her kez kendine göre haklı olur... Baykalı dinledimi insanın chp li olası geliyo. Adamın hitabeti kuvvetli olduğu için bide avukat.. Biraz farklı bi örnek oldu ama anlaşılmıştır umarım...
elhmdülillah
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: direk.gif]](http://www.radikal.com.tr/veriler/2005/05/02/direk.gif)