You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimya-yı saadet
RE: mutlu çift =)
Bnde 16 yaşındayım... Ama ansıl YÖNETİLMESİ GEREKTİĞİNİ anlaşılan sizden daha iyi biliyorum...
Bunuda fazla araştırmaya incelemeye gerek yok... Çağdaş sn İlahiyat okuyosun bide Kur-an da bi devletin nasıl yönetilmesi gerektiği yazıyo... Sn bunu bilmiyosan... Yazıklar olsun sana verilen eğitime.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: mutlu çift =)
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bnde 16 yaşındayım... Ama ansıl YÖNETİLMESİ GEREKTİĞİNİ anlaşılan sizden daha iyi biliyorum...
Bunuda fazla araştırmaya incelemeye gerek yok... Çağdaş sn İlahiyat okuyosun bide Kur-an da bi devletin nasıl yönetilmesi gerektiği yazıyo... Sn bunu bilmiyosan... Yazıklar olsun sana verilen eğitime.

çok biliyorsan bir zahmet yollarmısın o ayetleri epey bi makbule gecer...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ÇAĞDAŞ LÜTFEN SÖZLERİMİZE DİKKAT EDELİM.SAYGI İÇERİSİNDE YAZIŞALIM LÜTFEN.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-06-2008, Saat:01:35 AM, Düzenleyen: gülsevra.
General
RE: mutlu çift =)
ne oldu buraya yine siz mutlu çift görmemişsiniz bu ne olacak açtırmayın şimdi benim ağzımı polemiğe girmeyeceğim kendi kabuğunuzun içinde kalın hiç bi ülke ile müzakere yapmayın el sıkışmayın sizide ülke diye çok takarlar afrika ülkesinden farkımz olmaz yamyamlar gibi birbirimiiz yiyip duruyoruz zaten inanan kesim böyle yaparsa gerisini siz düşünün itibar kazandık be başbakan sayesinde bizi tanıyan tek bi ülke bile yokken bush sn r.tayyip erdğonı görünce has duruşa geçiyo be heybetinden ...halayhalay:sırıtık:ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oldu buraya yine siz mutlu çift görmemişsiniz bu ne olacak açtırmayın şimdi benim ağzımı polemiğe girmeyeceğim kendi kabuğunuzun içinde kalın hiç bi ülke ile müzakere yapmayın el sıkışmayın sizide ülke diye çok takarlar afrika ülkesinden farkımz olmaz yamyamlar gibi birbirimiiz yiyip duruyoruz zaten inanan kesim böyle yaparsa gerisini siz düşünün itibar kazandık be başbakan sayesinde bizi tanıyan tek bi ülke bile yokken bush sn r.tayyip erdğonı görünce has duruşa geçiyo be heybetinden ...halayhalay:sırıtık:ifade

alkışSmilealkışSmileifadehalayhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: mutlu çift =)
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oldu buraya yine siz mutlu çift görmemişsiniz bu ne olacak açtırmayın şimdi benim ağzımı polemiğe girmeyeceğim kendi kabuğunuzun içinde kalın hiç bi ülke ile müzakere yapmayın el sıkışmayın sizide ülke diye çok takarlar afrika ülkesinden farkımz olmaz yamyamlar gibi birbirimiiz yiyip duruyoruz zaten inanan kesim böyle yaparsa gerisini siz düşünün itibar kazandık be başbakan sayesinde bizi tanıyan tek bi ülke bile yokken bush sn r.tayyip erdğonı görünce has duruşa geçiyo be heybetinden ...halay

alkışSmilealkışSmileifadehalayhalay

.......Wink alkışSmile Wink,,,,,,,,,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oldu buraya yine siz mutlu çift görmemişsiniz bu ne olacak açtırmayın şimdi benim ağzımı polemiğe girmeyeceğim kendi kabuğunuzun içinde kalın hiç bi ülke ile müzakere yapmayın el sıkışmayın sizide ülke diye çok takarlar afrika ülkesinden farkımz olmaz yamyamlar gibi birbirimiiz yiyip duruyoruz zaten inanan kesim böyle yaparsa gerisini siz düşünün itibar kazandık be başbakan sayesinde bizi tanıyan tek bi ülke bile yokken bush sn r.tayyip erdğonı görünce has duruşa geçiyo be heybetinden ...halayhalay:sırıtık:ifade

oooooo:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:alkışSmile
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bnde 16 yaşındayım... Ama ansıl YÖNETİLMESİ GEREKTİĞİNİ anlaşılan sizden daha iyi biliyorum...

.....

ÇAĞDAŞ LÜTFEN SÖZLERİMİZE DİKKAT EDELİM.SAYGI İÇERİSİNDE YAZIŞALIM LÜTFEN.

saygıya saygı saygısızlıga saygısızlık vardır...............

Yahu bu ne desen "doğrudur, saygı duyarım" diye tekrarlayıp duran eleman değil miydi ? Ne oldu buna ?
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-06-2008, Saat:01:40 AM, Düzenleyen: gülsevra.
MüslümAnarşist
«Allah'ın indirdikleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir.»
(Maide: 44)
«Allah'ın indirdikleriyle hükmetmeyenler zalimlerin ta kendileridir.»
(Maide: 45)
«Allah'ın indirdikleriyle hükmetmeyenler fasıkların ta kendileridir.»
(Maide: 47)
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.