You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimya-yı saadet
Cvp: mutlu çift =)
[Resim: turban-bilgi-tkp1.jpg]
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizler artniyetli olduğunuz için o niyetle bakıyonuz fotolara.
halbuki orda başbakanımız ellerini sıkmış hemde gülümsemiş ama içten onlara diyoki yakında başınızı ezicez diyo ondan böle samimi davranıyo.tabi sizler anlamazsınız o ayrı.o yüzden çaba harcamayın fotolara bakarak artniyetinizi sunmayın...

Artniyetli olduğumuz için mi? yani sen şimdi bu fotoğraflarda iyi niyet aramamızı mı bekliyorsun ?

ifadeifadeifadeayrıca fotoğrafın vediği mesaj hakkındaki yoruma da bittim tek kelimeyle.. Bunu sağda solda söyleme gülerler sana..kahkahakahkahakahkaha

ateş asıl gülüncek olan varsa o da sizsiniz.ama haberiniz yok .bi aynaya bak istersen.kim komikmiş görürsün o zaman.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: mutlu çift =)
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yağlı boya resim tablosu değil... Bu gerçek. Ve bu resimler sadece 3-5 taneyle sınırlıda değil...
Bakmakla alakası yok... Görünce çıkarılacak tek şey var...
Snin dediğin gibi bakılırsa her kez kendine göre haklı olur... Baykalı dinledimi insanın chp li olası geliyo. Adamın hitabeti kuvvetli olduğu için bide avukat.. Biraz farklı bi örnek oldu ama anlaşılmıştır umarım...

chpli olsan daha iyi be hiç olmazsa onların nasıl birileri oldujklarını biliyoruz. ama hele sizin gibi İSLAMİ bi parti bunu yapıyo ya yazık çok yazık.bu ülkeyi içten yiyolar sizde yemeye devam edin.birlik yapmanız gerekirreken.ama sizde o anlayış ne arar.sizde başa geldiğinizde abdyle el sıkışmayıp taşla sopayla saldırırsınız birbirinizekahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: mutlu çift =)
ben buradaki herkes için bir şey diyeyim: şimdi akparti hedef alınarak bazı söler söyleniyor kimi amerikan bayraklı erdoğanın resmini koyarken kimi buşh ve putinle beraber erdoğanın resmini yayınlıyor. peki kuzum fetullah gülen'de papa ile görüşüyor papazla görüşüyor katolikle görüşüyor. şimdi siz allah bilir fetullah gülene de haç takarsınız. öyle ya birileri ile görüşen kesinlikle ondardır. PEKİ SORUYORUM; BUGÜN ÇAĞDAŞLIK ADI ALTINDA TOPLUMA YAVAŞ YAVAŞ AMERİKAN KÜLTÜRÜ ENJEKTE EDİLİYOR. PEKİ BU TOPLUMADA MI AMERİKAN BAYRAĞI GİYDİRMEK YADA ELİNE HAÇI VER Mİ? TÜRKİYE'DE MALESEF VATAN KAVGASI DEĞİL PARTİLERİN TAHT KAVGALARINI İZLİYORUZ. KENDİ BAŞKANLARIMIZI BAŞKALARINA OYUNCAK DİYE VERİYORUZ. SEDECE YAZIK DİYORUM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buradaki herkes için bir şey diyeyim: şimdi akparti hedef alınarak bazı söler söyleniyor kimi amerikan bayraklı erdoğanın resmini koyarken kimi buşh ve putinle beraber erdoğanın resmini yayınlıyor. peki kuzum fetullah gülen'de papa ile görüşüyor papazla görüşüyor katolikle görüşüyor. şimdi siz allah bilir fetullah gülene de haç takarsınız. öyle ya birileri ile görüşen kesinlikle ondardır. PEKİ SORUYORUM; BUGÜN ÇAĞDAŞLIK ADI ALTINDA TOPLUMA YAVAŞ YAVAŞ AMERİKAN KÜLTÜRÜ ENJEKTE EDİLİYOR. PEKİ BU TOPLUMADA MI AMERİKAN BAYRAĞI GİYDİRMEK YADA ELİNE HAÇI VER Mİ? TÜRKİYE'DE MALESEF VATAN KAVGASI DEĞİL PARTİLERİN TAHT KAVGALARINI İZLİYORUZ. KENDİ BAŞKANLARIMIZI BAŞKALARINA OYUNCAK DİYE VERİYORUZ. SEDECE YAZIK DİYORUM...

Ewet Feytullah Gülenin işlediği cürümleride biliyoruz...
Adamın her şeyde parmağı var... AKP de dyalogçu, Feytullah ta...
Ama İslamda Diyalog yok tebliğ var...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ahmedi nejat ın İslama aykırı bi hareketini söylermisiniz? Söyliyemezsiniz bu mümkün değil zaten...
Bn dedim ki... Ahmedi Nejat İslamı gerektiği gibi yaşatmaya çalışan bi lider..
Bunun aksini ispat edemezsin. Adam o boyla dünyaya kafa tutuyo bizimki elin gavurlarıyla poz veriyo... Pehhh

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-06-2008, Saat:01:33 AM, Düzenleyen: gülsevra.
>295457<
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buradaki herkes için bir şey diyeyim: şimdi akparti hedef alınarak bazı söler söyleniyor kimi amerikan bayraklı erdoğanın resmini koyarken kimi buşh ve putinle beraber erdoğanın resmini yayınlıyor. peki kuzum fetullah gülen'de papa ile görüşüyor papazla görüşüyor katolikle görüşüyor. şimdi siz allah bilir fetullah gülene de haç takarsınız. öyle ya birileri ile görüşen kesinlikle ondardır. PEKİ SORUYORUM; BUGÜN ÇAĞDAŞLIK ADI ALTINDA TOPLUMA YAVAŞ YAVAŞ AMERİKAN KÜLTÜRÜ ENJEKTE EDİLİYOR. PEKİ BU TOPLUMADA MI AMERİKAN BAYRAĞI GİYDİRMEK YADA ELİNE HAÇI VER Mİ? TÜRKİYE'DE MALESEF VATAN KAVGASI DEĞİL PARTİLERİN TAHT KAVGALARINI İZLİYORUZ. KENDİ BAŞKANLARIMIZI BAŞKALARINA OYUNCAK DİYE VERİYORUZ. SEDECE YAZIK DİYORUM...

Ewet Feytullah Gülenin işlediği cürümleride biliyoruz...
Adamın her şeyde parmağı var... AKP de dyalogçu, Feytullah ta...
Ama İslamda Diyalog yok tebliğ var...

sen öle bilmeye devam et sühim.tebliğ konusunda da çamur atma istersen kimin tebliğ yapıp yapmadığı RABBİM biliyo.

Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: mutlu çift =)
siz galiba bu devletin cumhuriyet sistemi ile yürütüldüğünü bilimiyonuz.iran ne ile yönetiliyor türkiye ne ile yönetiliyor. yaşım 21de olsa diğer parti başkanlarının ülkeyi nasıl yönettiklrini bilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz galiba bu devletin cumhuriyet sistemi ile yürütüldüğünü bilimiyonuz.iran ne ile yönetiliyor türkiye ne ile yönetiliyor. yaşım 21de olsa diğer parti başkanlarının ülkeyi nasıl yönettiklrini bilirim.

alkışSmilealkışSmile bizde yürek bey bizde..alkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.