(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
MUTLAKA İZLEYİN:''''!
MUTLAKA İZLEYİN:''''!
(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Nakşibend tarikatı eğer söylenen gibi şeyhlerini bu kadar yüceltiyorsa gerçekten yanlış yoldalar.
Benim tarikatlarla şeyhlerle ilgili bir bilgim yok hayatımın hiç bir anında onlara yakınlıkta uzaklıkta duymadım ama Kuranı Kerimi anlamaya çalışan ve anladıklarını amel etmeye gayret eden peygamberimizi rehber edinmiş sadece bir mümineyim kaç gündür okuyorum başlıkları anlamaya çalışıyorum gerçekten ne doğru ne yanlış diye kimin söylediğine dikkat etmiyorum ne söyleniyor ona bakıyorum.
Görüyorum ki gerçekten bir yanlış var ortada bu tarikatlar ilk başta iyi niyetle kurulmuş olabilir allahü alem ama sonrasında yoldan çıkmalar sapmalar olmuş bunu anlamak için alim olmaya gerek olduğunu sanmıyorum.
Rabbim yolumuzu rızasına uygun eylesin inşaallah..
Selam ve du'ayla..
allak akıl fikir düşünme ihsan eylesin
yazık size ve siz gibilere
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Beni hayrete düşürdün!
Videoyu izledim evet! bunda da gülünecek birşey göremiyorum hem gülünecek değil ağlanacak durum var orta da hakaretlerini sana iade ediyorum.
allah en doğrusunu bilir inşaallah bizi de doğru yolundan ayırmaz.
Selam ve du'ayla..
bilmeden nasıl videodaki kişinin nakşibendi hakknda söylediklerine itibar ediyosun bende bunu anlamadım
benm lafım bilmeden anlamadan ahkam kesenlere ok?
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi