Kezâ dünyanın şeklini de M.Ö keşfettik.
Ay hakkındaki birçok bilgiyi gene M.Ö keşfettik.
Petrolden bahsetmişsiniz, M.Ö kullanılmıştır.
Demişsiniz biz bunun doğruluğunu nerden bilebilirz
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Alıntı:Konu ciddi manada dağıldı maalesef...Öncelikle şunu belirteyim...vikipedi literatür anlamda bilimsel bir kaynak teşkil etmemektedir...nedenine gelince...vikipedi insanlar tarafından oluşturulan...herkesin kolayca erişim istediği şekilde düzenleme yapabileceği bir site...ki sağlık ile ilgili terimleri arattırdığınızda bu tarz uyarılar ile karşılaşabilirsiniz...sadece parantez açmak istedim burada...
Alıntı:madem bu yıllar öncesinden geçmiş Kuran'da bunu bir gönderen olmalı di mi??? bende bu efendimizin kelamı olmadığını Allah'ın kelamı olduğu göstermek için o günün arabistan şartlarını ve efendimizin ümmi oluşunu söylüyorum...
Alıntı:elbet hepimiz her konuya hakim değiliz ama hakim değiliz diye de...araştırma yapmayacak değiliz ki...Kuran var meal var tefsir var...siz bunu kabul etmeyebilirsiniz ama en azından benim verdiğim örneklerin burada geçtiklerini ve detaylı araştırma için oralardan bakmanız gerekiyor...bu zor bir şey değil...
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.