Alıntı:Siz daha doğrulugu neye dayandırdığınızı bilmiyorsunuz
birde sorgulama gereği duruyorsunuz.
Ben neyi tartıştığımızı bile kaçırdım çok dağıldı, ontolojik konulara girdiniz sanırım... Anlayamadım ne demek istiyorsunuz kusura bakmayın.
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Alıntı:Siz daha doğrulugu neye dayandırdığınızı bilmiyorsunuz
birde sorgulama gereği duruyorsunuz.
Alıntı:Bak kardeş benim ne yazdıklarım belli…bir tespit yapıyorum….evet boş…çünkü hiç kimsenin söylediklerine, temelli, net ve anlamlı söylediğin hiçbir şey yok….burada şahsına hakaret yok sadece eylemlerine yönelik tespit var…..
Alıntı:Burada demek istediğim şey, bir düşünceye eriş, o düşünceyi hazmet, içselleştir, sonra daha rahat konuşursun demek istiyorum….yoksa bir şey ol derken, şahsını kastetmiyorum…. Çünkü henüz düşünce olarak bir şey görmüyorum….soru olmadığı için takıldığım bir durumda olamaz…sinirlenmek mi, kolay kolay uğramaz bana….sizden de sinir çıkartma gibi derdim olamaz… sinirlenmem için sizin hakikaten bir düşünceniz ve o düşüncenize dair ciddi bilginizin olduğuna inanmam lazım…..
Alıntı:Bir cevap vermek için gerçekten bir düşünceye sahip olmak ve o düşünceyle ilgili iyi kötü bilgi sahibi olmak gerekir kardeş......yine söylüyorum ve arkadaşlarda söylüyorlar, neyi aradığını bilmezsen ne mantıklı sorun olur ne de sorulan sorulara verebilecek cevabın olur, ki ikisi de yok….
Alıntı:Bak işte sen kendini çok önemsetmek istiyor gibisin. İşte püf noktası burası…. Ki benim böyle bir zannım olmadı, yok ve buna yönelik ifademde yok….ama demek ki senin böyle bir niyetin olabilir….yani böyle bir algı yaratmak gibi niyetin…kusura bakma ama istediğin hiçbir şey yok…istediğin şey belli….ki merak etmekte çok farklıdır…çünkü önce düşüncen olmalıdır, bilgin olmalıdır ki merakın bir anlamı olsun….insan kuru kuruya merak duymaz…bu eşyanın doğasına aykırıdır…illa bir sebebe yöneliktir merak…
Alıntı:Derine inip iyi tetkik eder anlarsanız hakaret olmadığını bir tespit olduğunu görürsünüz kardeş… selametle kardeş…..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.